1. Home
  2. Inspiratie
  3. Printjes in de winter, maar natuurlijk!

Printjes in de winter, maar natuurlijk!

Door Sanne Van Der Ploeg - Woensdag 23 November 2016 | 12:31

In de koudere maanden kies je al snel voor een donker jurkje, zoals een zwarte of grijze. Supermooi natuurlijk, maar zijn we in de winter massaal een beetje bang voor kleuren en printjes? Klinkt logisch, want het lijkt misschien niet te matchen met de duistere en donkere tijden. Maar hé, printjes en kleur vrolijken die donkere winterperiode juist op!

printjes in de winter

Streepjes

Gestreepte jurkjes doen het altijd goed, ongeacht het jaargetijde. Wel kun je de kleurencombi’s aanpassen aan het seizoen. Kleuren zoals felroze kun je misschien beter bewaren voor als je in de zomer weer lekker onder de zon staat te dansen op een festival. Ruil ze nu even in voor bijvoorbeeld oudroze of mooie pastelkleuren.

Shop hier de leukste gestreepte jurkjes voor in de winter >>

Flowerpower

Bij bloemenprints denk je waarschijnlijk gelijk aan fleurige zomerjurkjes, maar er is meer dan alleen dat. Gebloemde jurkjes kunnen ook heel leuk zijn in de winter, denk: romantische bloemenprints op een donkere ondergrond, geen madeliefjes maar donkerrode rozen en weelderige herfstbladeren in plaats van zomerse boeketten. Flowerpower, het hele jaar door!

Shop hier de leukste bloemenjurkjes voor in de winter >> 

Dierenprintjes

Een leuke leopardjurk of juist een slangenprint, het kan allemaal. Kies voor een donkere ondergrond; dat doet het toch altijd net wat beter in de koudere maanden. Win-winsituatie: het ‘veilige’ gevoel van een donker jurkje, maar dan wél met een leuke, spannende en opvallende touch! Waak er wel voor dat je outfit classy blijft, pas daarom op met superkorte of blote dierenprintjurkjes.

Shop hier de leukste dierenprintjurkjes voor in de winter >>

Lees ook