1. Home
  2. Inspiratie
  3. Pinspiratie: droom weg met Free People

Pinspiratie: droom weg met Free People

Door Britte Kramer - Woensdag 06 April 2016 | 16:04

Het ultieme tijdverdrijf op regenachtige dagen als deze: Pinterest. Er zijn van die accounts die je uren laten rondzwerven en die je ‘Pin It!’-knop bijna lam maken. Het Pinterestaccount van Free People is er zo een. We waren al fan van de ongelooflijke droomjurken van Free People, dus is ’t extra leuk om te zien waar het merk haar inspiratie vandaan haalt.

Free People Pinterest

Free People brengt regelmatig een nieuwe catalogus én een nieuw lookbook uit, met de meest inspirerende plaatjes vol hippievibes. Dat je denkt: híer wil ik zijn, zó wil ik eruitzien, dít is de man van mijn dromen en ik ga nú mijn huis in deze stijl inrichten. Al die plaatjes komen ook op hun Pinterestpagina terecht, plus de dingen die hen zelf inspireren.

Bohemien en bloemenkransen
Zo kijk je op ‘This must be the place‘ binnen in de mooiste bohemien huizen en maak je jezelf en je stekkie al een beetje boho met de DIY’s op ‘Handmade‘. Bij het bekijken van ‘Festival Flower‘ krijg je spontaan de behoefte om met bloemenkrans en fladderjurk op Woodstock te dansen, maar met behulp van ‘When the sun goes down‘ organiseer je zelf – met gemak – een minstens zo fijn feest.

Liefde en magie
Wie niet vies is van een beetje magie en spiritualiteit haalt haar hart op aan ‘Into the Mystic‘ en ‘Body & Mind‘, en wie verliefd is bereikt pas écht de zevende hemel tijdens het doorscrollen van ‘You & Me‘. (Gebroken hart? Sla deze dan vooral even over.) Maar er zijn ook boards met quotes, vlechten, make-up en de meest waanzinnige reisbestemmingen.

Free People Pinterest

En ja, er zijn natuurlijk – vooral – véél jurken te bewonderen, op de Pinterestpagina van Free People. Wees gewaarschuwd: voor je het weet ben je uren (maar ook véél inspiratie) verder. Wil je zelf ook zo’n droomjurk? Hier shop je de jurken van Free People. Gewoon, lekker vertrouwd, op Jurkjes.nl!

Lees ook