1. Home
  2. Inspiratie
  3. Panterprint: de meest gedurfde print blijft trend

Panterprint: de meest gedurfde print blijft trend

Door Yvette Juch - Maandag 29 April 2024 | 10:00

Panterprint jurkje

Op Jurkjes.nl zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends en must-haves voor onze fashionista’s. Deze keer pakken we er 1 gedurfde print uit: de panterprint. De panterprint is de meest iconische print en is dit jaar weer niet te missen.

De print verovert de modewereld in rap tempo. Van beroemdheden zoals Rihanna en Camille Charrière. De print was weer veel te zien in de grote modeshows. De panterprint laat een onuitwisbare indruk achter, als jij het draagt.

De wilde charme van panterprint

De lente-zomer 2024-catwalks waren doordrenkt met de wilde look van de panterprint. Modehuizen zoals Celine, Saint Laurent, Nina Ricci en zelfs Dior presenteerden gedurfde en eigentijdse interpretaties van deze klassieke print.

Droeg je 20 jaar geleden panterprint vonden ze je al snel ordinair. Nu mag – na de grote make-over voor deze zomer – het panterjurkje niet ontbreken als zomeroutfit.

Het wordt door de mode-elite zelfs als chic bestempeld.

Panterprint accessoires

Moet je er niet aan denken om meteen los te gaan met de panterprint, kies dan voor de veilige optie door trendy voor de dag te komen met een ceintuur, clutch of pumps in panterprint.

Of je nu kiest voor een opvallende jurk, een stijlvolle rok of subtiele accessoires, met de panterprint voeg je moeiteloos een vleugje glamour toe aan elke outfit.

De mooiste panterprint jurkjes hebben onze stylisten voor jou ingekocht, zodat je niet lang hoeft te zoeken.

Durf naar buiten te gaan met onze panterprintjurkjes van El-vita of New Collection. Zoek je liever op jurken van andere merken, ga dan naar het merkenoverzicht of bekijk het overzicht met alle jurken.

Laat de panter in jezelf los deze lente en zomer!

Lees ook