1. Home
  2. Inspiratie
  3. NYE: partyoutfits voor jou & je bff

NYE: partyoutfits voor jou & je bff

Door Sanne Van Der Ploeg - Dinsdag 27 December 2016 | 17:45

Nog vier nachtjes tot NYE… Kunnen jij en je bff ook niet wachten? Gelukkig kan de voorpret alvast beginnen: samen op zoek naar toffe matchende outfits. Je leest het goed: matchende. Zo versterken jullie elkaars look (je bent als ‘t ware elkaars accessoire) en maken jullie dubbel zoveel indruk.

NYE-matchend-met-je-bff

Beeld: Monki

Optie 1: dezelfde jurk, andere kleur

Oh jee, allebei een oogje op dezelfde jurk! Balen… of juist niet? De oplossing: koop ‘m allebei in een andere kleur. Sowieso geen gek idee, aangezien de kans klein is dat jullie allebei hetzelfde kleurtype zijn (lees hier meer over de verschillende kleurtypes). Zo kunnen jullie je droomjurk makkelijk tegelijk aan: geen enkele crush gecrusht en grote kans dat mensen niet eens doorhebben dat het dezelfde jurk is. Wél dat jullie een goeie eenheid vormen!

 

Optie 2: matching kleuren

Geen dresscode dit jaar met Oud & Nieuw? Bedenk samen met je bff een eigen dresscode: jullie eigen feestje op het grote feest. Denk: all black everything, helemaal in het wit of juist lekker vlammen in felrood. Ga voor een kleur die jullie beide mooi vinden en leef je uit. Wedden dat jullie de show stelen met jullie matchende jurken!

 

Optie 3: matching stoffen

Lekker glitteren, allebei in pailletten of juist glimmen in metallic. Super knuffelbaar in fluweel, of sexy in satijn. Met stoffen kunnen jullie ook goed mixen en matchen. Het model en de kleur van de jurken maakt hierbij niet uit, zolang de stoffen van jullie jurkjes maar matchen.

Shop nu jouw feestjurk voor NYE!

Lees ook