1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nieuwe collectie: Mango

Nieuwe collectie: Mango

Door Britte Kramer - Donderdag 01 September 2016 | 16:27

Na een lange, lekkere saleperiode zijn we nu he-le-maal klaar voor vrachtladingen verse mode. Vandaag in de schijnwerpers: de nieuwe collectie en campagne van Mango. (Psstt: Mango heeft ook nog heel veel jurkjes héél erg in de uitverkoop, zie hier!)

Mango City Vibes

Wat we zien:
Veel sobere kleuren: zwart, donkerblauw en grijs. Maar ook poedertinten (kijk deze, wauw!) en wat heldere, originele koele tinten – zie hieronder (klik op een foto om de details te bekijken en/of meteen te shoppen).

Eigen creativiteit
Verrassend veel overgooiers en blote armen zien we ook, maar als we het campagnebeeld bekijken zien we dat die items herfstproof worden gemaakt met colletjes en bloesjes (let op: ónder de jurk!). Alle ruimte voor je eigen creativiteit dus!

Lexi Boling en Roos Abels
Zie je jóuw jurk er nog niet tussen? Blijf vooral terugkomen. Mango ververst het aanbod namelijk wekelijks. Lekker actueel dus, deze shop – zo ook met hun campagnes. Er staan maar liefst vier verschillende op stapel dit seizoen, en de eerste is zojuist gelanceerd. Hij kreeg de titel ‘City Vibes’, en op de foto’s en in de video zien we modellen Lexi Boling én de überjonge Nederlandse Roos Abels op avontuur in New York.

Mangomuziek
Om de sfeer helemaal te pakken te krijgen heeft Mango zelfs een ‘New York City Vibes’-playlist gemaakt op Spotify. Deze wordt iedere maand ververst, aan de hand van de nieuwe campagne en collectie. Dus, hop: muziek aan en shoppen maar >>

Lees ook