1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nieuw op Jurkjes.nl: Orangebag.nl

Nieuw op Jurkjes.nl: Orangebag.nl

Door Britte Kramer - Woensdag 23 Maart 2016 | 13:45

Ennn we hebben weer gezinsuitbreiding! Met de komst van Orangebag.nl is het aanbod van jurkjes op Jurkjes.nl nu nóg diverser. Laat je niet misleiden door de naam: deze shop heeft naast oranje tassen vooral ook héél veel jurkjes van héél veel mooie merken.  

Orangebag

We zijn reuzetrots op de merken die Orangebag meebrengt naar Jurkjes.nl. Een kleine greep: Claes Iversen, Dagmar, Samsøe & Samsøe, Amatør, La Fée Maraboutée en Sessun. Veel Scandinavisch en Frans dus, wat je terugziet in de designs: weinig poespas en veel tijdloze kwaliteit. Soms een kleine investering (maar hé, bijna pay day – kan geen toeval zijn), maar dan wel een aanwinst voor ’t leven!

Een handgeschreven kaartje
Weet je wat wij nou zo leuk vinden aan Orangebag.nl? Het feit dat ze in 2005 op een zolderkamertje begonnen zijn, en nog steeds op die persoonlijke manier handelen. Bestel je iets via deze shop, dan kun je een mooi ingepakt pakketje verwachten, mét een handgeschreven, persoonlijk kaartje. Hoe leuk is dat?!

De volgende dag in huis
Natuurlijk wordt de collectie continu aangevuld, maar momenteel staan er maar liefst 907 jurkjes van Orangebag hier op Jurkjes.nl. Dus mocht je nog iets zoeken om dit weekend op je paasbest aan het ontbijt te zitten, kijk dan vooral even hier. Of dat nog op tijd binnen gaat zijn? Maak je daar maar niet druk over. Bestel je jouw jurkje vóór 14:00 uur, dan kun je het de volgende dag verwachten. Kijk, daar houden we van!

Lees ook