1. Home
  2. Inspiratie
  3. Nee of oké: de bodyconjurk die deze vrouw droeg naar een bruiloft

Nee of oké: de bodyconjurk die deze vrouw droeg naar een bruiloft

Door Britte Kramer - Dinsdag 05 Juli 2016 | 17:33

Het stormt weer. Niet alleen buiten; ook op internet. Het onderwerp is de Amerikaanse fitnessinstructrice Liz Krueger. Of eigenlijk: het jurkje dat ze droeg naar een bruiloft.

Liz Krueger

Toen Liz in haar sexy korte bodyconjurkje op de bruiloft verscheen, konden de meeste andere vrouwelijke gasten dat niet waarderen. Sterker nog: het bleek een uitnodiging voor kinderachtige pesterijen.

#kruegerkindness
Het internet is verdeeld. Eén deel vindt – en laat duidelijk merken – dat dit echt niet door de beugel kan; het andere deel sluit zich aan bij de door Krueger in het leven geroepen hashtag #kruegerkindness.

Kruegers uitleg bij deze hashtag:

‘Had ik maar geweten dat – ook al was het 32 graden – het dragen van dit jurkje ervoor zou zorgen dat zoveel vrouwen zo gemeen tegen me deden, en zelfs op me af zouden komen om me een klap op m’n kont te geven terwijl ik even in m’n eentje stond, om vervolgens een vol glas bier over m’n arm te kiepen. Yup. Echt gebeurd. En dit is slechts een van de véle voorbeelden van deze avond. Godzijdank heb ik relativeringsvermogen, humor, een dikke huid en fijne vrienden + dito man om me heen. #adultsarebulliestoo’

Onze mening?
Hoe ouderwets de regel ook klinkt: in principe zorg je ervoor dat je het bruidspaar niet ‘outshinet’, zodat duidelijk is wie de gelukkigen zijn. We hopen dat de bruid niet nog schaarser gekleed was, en geven toe: wij hadden dit sexy jurkje ook niet snel uitgezocht voor deze gelegenheid. Maar geeft dat andere (volwassen!) vrouwen het recht om zo te treiteren? Nooit!

Love & let love
Om dit soort rellen te voorkomen tijdens het bruiloftsseizoen schreven we eerder al hoe je jouw persoonlijke stijl kunt vertalen naar een geschikte bruiloftsoutfit. Lees het door, doe wat je ermee wilt, en kies hier uit honderden prachtige jurkjes voor een bruiloft. Enne, knoop in je oren: een bruiloft is de mooiste dag in het leven van twee van je dierbaren, dus wees lief voor elkaar. Met z’n allen. Al draagt iemand een bikini of vuilniszak. Live & let live, love & let love!

Lees ook