1. Home
  2. Inspiratie
  3. navabi – de mooiste jurkjes vanaf maat 42

navabi – de mooiste jurkjes vanaf maat 42

Door Britte Kramer - Woensdag 25 November 2015 | 09:56

navabi jurkjesNatuurlijk zijn we altijd blij als een nieuwe shop zich bij ons aansluit, maar op navabi zijn we wel héél trots. navabi (ja, zonder hoofdletter!) is een webshop voor een maatje meer, maar dan wel uniek in z’n soort. Geen plussizeKLEDING, maar plussizeMODE, zeg maar. Gewoon, de catwalktrends vertaald naar de mooiste jurkjes, maar dan vanaf maat 42.

De mooiste van de mooiste
Soms voelt het alsof meiden die geen maatje 36 hebben concessies moeten doen, als het op mode aankomt. Superoneerlijk, toch? Dat vonden ze bij navabi dus ook. Vandaar dat zij de allermooiste jurkjes van de allermooiste merken cureren (denk aan Boris, House of Magpie, Isolde Roth, Manon Baptiste, Mascara en Zizzi, plus navabi’s eigen collectie), en dat je die vervolgens lekker via Jurkjes.nl kunt shoppen.

Je bent gewaarschuwd…
Deze – van oorsprong Duitse – shop heeft jurkjes voor elke stijl en elke gelegenheid. Echt, het zou knap zijn als je tussen de 600 exemplaren niet je ideale jurk kon vinden. Pas dus op, want voor je het weet heb je een hele nieuwe garderobe aangeschaft…. Durf je de verleiding aan? Bekijk dan hier het moois dat navabi te bieden heeft!

navabi jurkjes

Lees ook