1. Home
  2. Inspiratie
  3. Tips: natural beauty in een handomdraai

Tips: natural beauty in een handomdraai

Door Shelley Beekman - Donderdag 31 Oktober 2013 | 10:29

natural beauty

Het is zondagmiddag, je ligt al de hele dag in bed na een wild avondje uit en moet eigenlijk nog even snel naar de supermarkt. In je oversized hoodie, grijze sweatpants en afgetrapte sneakers sleep je jezelf naar Appie. Bij de kassa staat er een prachtige natural beauty. Ze zit er tip top uit en jij denkt bij jezelf: “waarom zij wel en ik niet?”.

Niet getreurd want er zijn maar weinig vrouwen die wakker worden en er meteen uitzien als Doutzen Kroes of Miranda Kerr. Dat betekent dat iedereen er wel iets voor moet doen (zelfs Doutzen) en met deze kleine tips ben jij straks die onweerstaanbare vrouw die bij de kassa haar boodschapjes komt afrekenen.

 

Simpel en souplesse

Als je weinig zin hebt om je aan te kleden ga dan voor iets simpels, maar wat wel een beetje uitstraling geeft. Een jurkje met een kraagje of een blousje met ruches. Hierdoor hoef je zelf niet zoveel te mixen en matchen maar ziet je outfit er toch uit om door een ringetje te halen. Bovendien is een jurkje maar één kledingstuk wat je hoeft aan te trekken.

 

Als je haar maar goed zit

Haal altijd even een borstel door je haar. Niks ziet er zo onverzorgd uit als niet gekamd haar. Je hoeft echt niet een uur te stijlen en föhnen als je alleen maar even naar de supermarkt gaat, maar als je haar geborsteld is dan heb je niet dat er overal pieken en klitten zitten en dat zorgt net voor dat beetje extra.

 

Mascara en lippenbalsem

Beautygeheim van topmodel Doutzen Kroes? Ze zorgt dat ze altijd een beetje mascara en lippenbalsem op heeft. En ze heeft groot gelijk, het zorgt er voor dat je van slaapkamergezicht naar een frisse en wakkere look gaat zonder dat je daar eigenlijk iets voor moet doen. Bovendien is een beetje lippenbalsem nooit slecht voor je.

Natuurlijk snappen wij dat er ook dagen zijn waarop je gewoon helemaal niks aan jezelf wilt doen. Een pyjamadagje vinden wij allemaal wel eens heerlijk, maar mocht je toch even snel de deur uitgaan en ben je bang dat je net die knappe buurman tegen het lijf loopt, dan kun je altijd deze tips toepassen.

 

Lees ook