1. Home
  2. Inspiratie
  3. Musthaves: tuinpakjurkjes

Musthaves: tuinpakjurkjes

Door Ilse Bloemendal - Zaterdag 10 September 2022 | 09:41

Boerinnen zijn powervrouwen! Daarom worden deze dames op 10 september traditioneel in het zonnetje gezet. Waar iedere vrouw een grote rol vervult in haar werk en huishouden, zetten boerinnen hier nog een tandje bovenop. Boerin worden is daarom niet voor iedereen weggelegd, maar je kunt er wel zo uitzien. Laat je inspireren door deze tips!

1. Overgooiers

Tuinpakjurkjes zijn dit jaar weer helemaal hip. Ga voor een spijker variant en combineer deze met T-shirt jurk. Zit heerlijk en je ziet er ook eens heel stijlvol uit. Wil je een overgooier dragen in de winter? Draag er dan een longsleeve jurk onder. Hoe leuk is het om er eentje te dragen op de Dag van de Boerin?

2. Een blouse

Een geruite blouse is ook een goed idee. Draag dit hippe item met een spijkerbroek om je look af te maken. Liever een jurkje? Ga dan voor een geruite blousejurk. Een blousejurk kun je makkelijk dragen met een paar leuke hakken of anders gewoon sneakers.

3. Jumpsuit 

Een echte boerin loopt in een overall. Nou snappen we dat je niet in zo’n blauw pak wil gaan lopen. Ga daarom voor een effen jumpsuit. Maak het af met een paar hakken voor een vrouwelijke touch. Sexy boerinnen bestaan zeker. Google maar eens naar de Boerinnen Kalender.

Lees ook