1. Home
  2. Inspiratie
  3. Musthaves: tijgerprint jurkjes

Musthaves: tijgerprint jurkjes

Door Ilse Bloemendal - Vrijdag 29 Juli 2022 | 09:38
De afgelopen jaren zagen we deze trend al overal: jurkjes met tijgerprint. Ook deze zomer kunnen we niet zonder de animal trend. Durf jij het aan om jezelf te hullen in een gaaf panterprintje tijdens een zwoele zomerdag? Aangezien het vandaag de internationale dag van de tijger is, is het tijd om deze mooie jurk in het zonnetje te zetten.

Jurkjestrends 2022: tijgerprint jurken

Als je nog geen jurk met dierenprint in je kast hebt hangen, dan wordt het de hoogste tijd om er eentje aan toe te voegen. Maar voor welke variant ga je dan? De panter look is bij uitstek wel hét dessin van het moment. Als je je Instagram opent vliegen de leopard outfits je om de oren en vrijwel elk merk heeft een item in de collectie waar dit ruige printje onderdeel uit maakt. Bovendien is zo’n panterprint jurk heel easy met alles te combineren. Bang dat je look al snel te ordinair wordt? No panic!

Zorg voor goede combinaties en wees creatief. Trek bijvoorbeeld een blazer aan over je jurk voor een chiquer tintje of kies juist voor een meer gewaagde outfit door met verschillende prints op elkaar te werkenDraag er goede accessoires bij, zoals statement oorbellen en mooie enkellaarzen of juist sneakers voor een stoer effect. Doe wat het beste bij jou past! Wanneer je het toch niet aandurft om volledig in dierenprint aan te komen op je werk, kun je ook gaan voor subtiele details in je jurk.

Tijgerprint jurk bestellen? Bekijk onze favorieten hier!

Enough said. We weten dat tijgerprint jurk dit seizoen een musthave is in je garderobe. Laat je ook inspireren door een panter,- of zebraprint. Geef jij je over aan je diereninstinct en heb je keuzestress? Niet doen! Wij hebben onze favorieten voor je verzameld, zodat jij binnen no-time die jungle fever zelf kunt creëren met één van de jurken hieronder!

Lees ook