1. Home
  2. Inspiratie
  3. Musthaves: de T-shirt dress!

Musthaves: de T-shirt dress!

Door Ilse Bloemendal - Maandag 28 Maart 2022 | 15:22

Yes, goed nieuws! De T-shirt jurk is terug van weggeweest. Deze trendy jurkjes zijn geschikt voor letterlijke iedere gelegenheid, want door het korte mouwtje zijn de jurkjes allesbehalve bloot. Of je hem nou draagt naar je werk of wilt flaneren op een festival: zo stijl je deze musthave. 

T-shirt jurk behoort tot een van de jurkjestrends 2022

Als je dacht dat comfort en classy nooit samen zullen gaan: think again! Ooit gehoord van een T-shirt jurkje? De naam verklapt het natuurlijk al een beetje, maar het is niet te mooi om waar te zijn! Wat is er nou lekkerder dan loungen in een oversized T-shirt? Helemaal niets toch! En het allerleukste: je shopt nu de allermooiste baggy en oversized T-shirt jurkjes gewoon online, zelfs T-shirt jurkjes voor op de werkvloer. Wij zijn verliefd!  

De shirt dress: 5 manieren om deze trend te stijlen 

 1. Laat je accessoires spreken

 Kleed jij je graag basic, en wil jij het liefst jouw accessoires laten spreken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je vindt hier namelijk een tal aan zwarte, simpele en alledaagse T-shirt jurkjes, voor iedere gelegenheid en voor iedere vrouw! Combineer jouw simpele T-shirt jurkje met opvallende en kleurrijke kettingen, armbanden en ringen, and you’re good to go! Ook hoge laarzen in snake print, opvallende oorbellen en een mooie handtas staan geweldig bij een basic shirt dress.

2. Wit is perfect voor de zomer

 Een urenlange strandwandeling, een middagje winkelen met je bff’s, of een verkenningstocht door Barcelona, Madrid of Rome: je kunt het zo gek nog niet bedenken, of jouw witte T-shirt dress komt van pas! Shop jouw favoriet! Hoe bruiner je bent, hoe mooier een witte T-shirt jurk staat. 

 3. Val op met een print of knallende kleur

 Mag het wel iets opvallender van jou? Ga dan voor een T-shirt jurk met streepjes! Een trend die nooit voorbijgaat en die ongetwijfeld ook bij jou in de kast hangt. Tijd dus om een gestreept T-shirt jurkje aan te schaffen, you need this! Als je een gewoon gestreept T-shirt jurkje toch net iets té saai vindt, kies er dan gewoon voor eentje met een printje erop! Té leuk. In 2022 zie je ook veel knalkleuren. Wat dacht je van knalroze of knalgroen? Dit jaar kan het allemaal.

 4. Draag hem met een dunne trui of blouse als het wat kouder is

 Toch nog een beetje te koud? Draag de jurk dan met een dunne knit trui voor de stormy evenings. Kies bijvoorbeeld voor de kleuren lichtgeel, jade groen of oranje om de trends voor 2022 te blijven volgen.

5. Maak het sexy met een tailleriem. 

We noemden deze look eerder even, maar om meer taille te creëren kun je natuurlijk het beste de look stylen met een tailleriem. Enne, deze accessoire mag ook helemaal binnen de maximalisme trend blijven. De oversized tailleriem is namelijk ultra hip. Meer plooien in de shirt dress accentueert ook je taille! Just some advice…

Laat je inspireren door deze leuke T-shirt jurken

 Kortom: de T-shirt jurk is veelzijdig en is zijn verkrijgbaar in veel varianten. Wij hieronder een paar leuke T-shirt jurkjes voor je uitgezocht. Klik hier om alle jurkjes te bekijken en veel plezier met shoppen!

 

 

 

 

Lees ook