1. Home
  2. Inspiratie
  3. Mooi: de bruidscollectie van Viktor&Rolf

Mooi: de bruidscollectie van Viktor&Rolf

Door Britte Kramer - Dinsdag 11 Oktober 2016 | 17:23

Altijd gedroomd van een prinsessenjurk, op je trouwdag? Om precies te zijn: van een jurk à la prinses Mabel? Dan droomde je eigenlijk dus van een japon van Viktor&Rolf.  Leg die datum (en man/vrouw) maar vast: Viktor&Rolf bedient je met deze bruidscollectie op je wenken!

Viktor & Rolf Bruidsmode

Wat hebben we hier hevig op gehoopt: een heuse bruidscollectie van de Nederlandse koningen der mode: Viktor&Rolf. Natúúrlijk herinner je de jurk van Mabel, toen, met maar liefst honderdvijftig strikken. En dat exemplaar dat ze ontwierpen voor H&M, in 2006. Misschien ken je zelfs de capsule(bruids)collectie die ze in 2014 lanceerden: een goeie voorproef van dat wat zojuist gelanceerd is.

Uniek, glamoureus en modern
Tijdens New York Bridal Week onthullen ontwerpers hun bruidsjurken voor komend seizoen. En ja, daar waren dus ook Viktor&Rolf met hun Viktor&Rolf Mariage Collection. Met de expertise van bruidsmodeontwerper Justin Alexander in hun team kwamen ze tot een collectie die als doel had uniek te zijn, glamoureus en modern. Nou, we kunnen je vertellen: da’s gelukt. Het stikt van de bloemen, ruches, strikken, stevige stoffen en A-typische silhouetten (zelfs wat jumpsuits). Kijk zelf maar!

Lees ook