1. Home
  2. Inspiratie
  3. Merk in de spotlight: Closet

Merk in de spotlight: Closet

Door Arantxa Brammerloo - Donderdag 19 Februari 2015 | 10:29

blog-closet-homepage

Als jij er tijdens elke gelegenheid sexy, smart én sophisticated bij wilt lopen, dan is Closet het merk voor jou. Of je nou naar kantoor gaat of een bruiloft hebt; bij Closet vind jij zeker weten het perfecte jurkje!

Het merk
Closet, opgericht in 1996, is gespecialiseerd in damesmode. De jurkjes zijn niet alleen chic, ook de goede kwaliteit en detaillering van de kleding maakt het merk onderscheidend. Het merk richt zich op modebewuste vrouwen met een drukke carrière die ook graag een leuke tijd hebben, because girls just want to have fun!

Collecties
Alle collecties van Closet worden ontworpen en gemaakt in Londen. Omdat er veel gebruik wordt gemaakt van pasteltinten en vrolijke bloemenprintjes, kun je moeiteloos een elegante look creëren. En ook niet geheel onbelangrijk: de jurkjes zijn betaalbaar en trendy, en benadrukken jouw vrouwelijke vormen door het accentueren van de taille.

Best of both worlds
Wat zo bijzonder is aan de jurkjes van Closet, is dat de pastelkleuren goed worden afgewisseld met donkere en heldere kleuren. Lichte kleding oogt al gauw basic, maar omdat de bloemenprintjes zó mooi en prominent aanwezig zijn heb je bijna geen accessoires nodig om je outfit compleet te maken. Op die manier is je outfit niet per se heel minimalistisch en kun je toch genieten van pasteltinten. De jurkjes zijn zakelijk genoeg voor kantoor en tegelijkertijd speels genoeg voor de vrijdagmiddagborrel.

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden naar de jurkjes van Closet? Neem hier snel een kijkje!

Lees ook