1. Home
  2. Inspiratie
  3. Pak je kans: dit zijn de leukste jurkjes in de zomersale

Pak je kans: dit zijn de leukste jurkjes in de zomersale

Door Quirine Brouwer - Maandag 25 Juli 2022 | 10:42

jurkjes zomersale

De zomersale is weer begonnen en daar wil je natuurlijk gebruik van maken! De zomer gaat nog wel even duren (hopelijk lekker ver tot in september), dus je kunt nog lang genieten van eventuele nieuwe aanwinsten. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben de leukste jurkjes uit de zomersale voor je op een rij gezet.

Zo mis jij geen enkele aanbieding.

De zomersale

Er is geen vaste datum voor wanneer de zomersale begint of eindigt, dit mogen winkeliers namelijk zelf bepalen. Vaak begint de sale eind juni of begin juli, en duurt tot eind augustus of zelfs september. Dat betekent dus een heleboel tijd om lekker te shoppen! De kortingen tijdens de zomersale verschillen ook: vaak zijn het kortingen van 20 procent tot wel 75 procent in bepaalde winkels.

Op tijd zijn?

Wil jij op tijd je slag kunnen slaan bij je favoriete merken, zodat je niet te laat bent en alle leuke dingen in de sale meteen uitverkocht zijn? Dan kun je een aantal dingen doen:

– Een aantal winkels hebben memberships. Jij kunt gratis lid worden en zo punten sparen, exclusieve aanbiedingen krijgen én vaak krijg je ook als eerste toegang tot de online sale.
– Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van jouw favoriete merk. Zo zie jij meteen in je inbox wanneer de sale begint.
– Sommige merken hebben ook een shopping app, die een notificatie naar je telefoon verstuurt wanneer de sale begint.

Onze favoriete jurkjes in de sale

Omdat de sale nu al begonnen is, hoef je nu in ieder geval niet meer te wachten tot jouw favoriete items korting hebben. Geen zin om het hele internet af te speuren naar de leukste zomerjurkjes in de sale? Wij hebben de leukste items voor je op een rij gezet.

Maxi-jurken

Niets is heerlijker dan rondparaderen in een maxi-jurk. Het is comfortabel, er is geen opwaai gevaar, en het staat iedereen goed. Een must-have voor iedere zomergarderobe.

Bloemenjurken

Nog een zomerse klassieker: de bloemenjurk. Met deze jurkjes heb je een instant zomers gevoel en er is voor iedere smaak en voorkeur wel een printje te vinden.

Witte jurkjes

Wat staat er nu mooier dan een wit jurkje op een zongebruinde huid? Met wit zit je in de zomer al-tijd goed (tenzij je je gelato over je jurkje laat smelten).

Lees ook