1. Home
  2. Inspiratie
  3. Leuke accessoires voor bij iedere jurk

Leuke accessoires voor bij iedere jurk

Door Josha - Donderdag 01 April 2021 | 12:35

accessoires
Sta je iedere dag ook zo peinzend voor uw kledingkast? Welke jeans past bij welk shirt? De lievelingsitems zitten in de was en er lijkt geen een leuke combinatie mogelijk. Met een jurkje heb je geen last van die moeilijke kleding vraagstukken. Met een jurkje is de outfit compleet, je hoeft hoogstens na te denken welke jas er het mooiste opstaat en met welke  accessoires je de outfit nog leuker kunt maken.

De portemonnee

Als je  weer hollend de stad in gaat op jacht naar de volgende jurk die je kledingkast gaat verblijden moet je je portemonnee niet vergeten.  Met een castelijn en beerens portemonnee ku kun je betaalpasjes veilig, vertrouwd en stijlvol meenemen. De portemonnee is een onmisbaar accessoire in je dagelijkse leven. Ook al gebruiken we niet meer veel kleingeld is het altijd handig voor je betaalpasjes, kortingskaarten, boodschappenlijstjes of kleine sieraden. Het voorkomt graaien onderin een tas of het verliezen van spullen uit jaszakken. De portemonnee is onmisbaar. Het is een mooi en stijlvol accessoire van prachtig leer of een ander materiaal gemaakt en nog altijd functioneel.

 

Ondergoed voor de actieve jurk lover

Bent je graag actief bezig of sport je geregeld dan is deze accessoire wat voor jou! Het is ideaal te combineren met een jurk en geeft je lichaam beste feeling en support. De sport bh is er in vele soorten en maten. Een sport bh voor het hardlopen geeft je de steun, lift en vorm. Bent je niet zo’n liefhebber van van een sport bh met beugel? Dan is er altijd nog de variant zonder beugel. Geef jezelf niet alleen een fijn gevoel met de juiste jurk maar kies hierbij ook een fijn voelende en stijlvolle voorgevormde sport bh.

Een jurkje is altijd een goed idee

Tenslotte zijn jurken niet alleen geschikt om te dragen tijdens een feestje of een bruiloft. Je kunt ze ook dragen naar je werk, naar het strand, tijdens een work-out of gewoon simpel als je boodschappen gaat doen. Voor iedere gelegenheid is er weel een passend jurkje. Er gelden geen regels bij het dragen van een leuke jurk. In the mood voor het dragen van een feestjurkje op het werk? Doe het gewoon! Combineer het met een jasje er overheen of doe het zonder. Overdressed zijn met een jurkje bestaat gewoonweg niet, het is zonde om  je mooie jurk in uw kast te laten hangen.

Extra tips

Laat de accessoire bij de kleur of een detail van je  jurk passen. Draagt u een felgekleurde jurk? Ga dan voor een wat neutraal gekleurde accessoire. Andersom geldt het tegenovergestelde. Draag bij een neutrale jurk een meer opvallende kleurrijke accessoire. Kies de sieraden uit die matchen met  je jurk en maak het geheel mooi af. Jurk met een V-hals? draag een halsketting. Kies een ketting die boven de halslijn van uw jurk valt en past bij de ronding van de halslijn. Draag een ietwat langere ketting bij een boothals. Strapless jurk? Ga dan voor oorbellen. En natuurlijk niet te vergeten, draag de juiste schoenen bij uw outfit.

 

Lees ook