1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit zijn dé lange mouwen jurken die je warm houden

Dit zijn dé lange mouwen jurken die je warm houden

Door Dionne - Maandag 15 Oktober 2018 | 09:14

Het weer in Nederland kan zomaar omslaan en dus is het soms lastig te bedenken wat je aan moet trekken. VILA weet dit maar al te goed en is goed voorbereid op dit weer. Lichte stoffen, lange mouwen en tijdloos. Deze VILA lange mouwen jurken kun je het hele jaar door aan en dat is nu net waar wij op dit moment naar op zoek zijn! Nog zo’n mooi merk van modegigant Bestseller. Heb je binnenkort een shopping date gepland met vriendinnen? Of shop je liever online? Dan mag je VILA zeker niet overslaan! 

Na de zomer komt de herfst en dat is van veel modemeisjes het favoriete seizoen: laagjes, eindeloos combineren en warme kleuren. De nieuwe collectie van dit merk speelt hier met de nieuwe najaarscollectie mooi op in. Wat je kunt verwachten van de nieuwe najaarscollectie van VILA? Prachtige kanten stoffen, dierenprint jurken, denimjurken en mooie knits. Stuk voor stuk items die je wilt toevoegen aan je nieuwe herfstgarderobe. Ben je benieuwd? Wij hebben een aantal prachtige exemplaren voor je uitgekozen!

 

VILA jurken

Beeld cc: VILA

Shopping lange mouwen jurken

Praktisch en toch onwijs stijlvol. Trek lange laarzen onder de jurk met lange mouwen aan en hop je bent klaar! Je bent met deze jurken ready in een paar minuten voor de dagelijkse activiteiten. Het zijn de herfst varianten op de zomerjurk, maar toch gemaakt van lichte stoffen zodat je geen last hebt van zweetaanvallen op de fiets of waar dan ook. We weten allemaal hoe vervelend deze overgangsfase kan zijn. Enne, wanneer het toch te koud wordt: layer it up! Dat is toch het allerleukste aan dit seizoen? Haal die oversized blazer, cardigan en dikke maillot maar weer uit de kast!

Wij hebben de leukste lange mouwen jurken van VILA voor je op een rij gezet. Wat vind jij van de nieuwe najaarscollectie van VILA?

Toch niet helemaal wat je zoekt? Gelukkig is er genoeg keuze bij VILA!

Lees ook