1. Home
  2. Inspiratie
  3. Tot 30% korting op zomerse items van Morgan!

Tot 30% korting op zomerse items van Morgan!

Door Britte Kramer - Woensdag 14 Juni 2017 | 13:15

Morgan heeft de zomer in haar bol! De komende dagen krijg jij van wehkamp tot wel 30% korting op de meest zomerse items van het merk. Dus niet alleen op de jurkjes, maar ook op dit soort fijne jasjes en broeken.

Morgan de toi

Verleidelijk lifestylemerk

Volgens Morgan is ‘verleidelijkheid’ iets dat je áltijd hebt. Dus niet alleen tijdens je Tinderchatsessies of in dat nieuwe setje lingerie. Het zit ‘m in je energie, in je manier van bewegen, je maniertjes… en dat begint dus allemaal al ’s morgens bij het ontbijt. Nou, die denkwijze zien we wel terug in hun kleding. Sensuééél, ooh la la!

Franse ‘je ne sais quoi’

Verleidelijke jurkjes dus, maar niet per se uitdagend sexy. Mais non, hier gaat ‘sexy’ over dat nonchalante Franse je ne sais quoi-gevoel. Met prachtige silhouetten, rood, kant, vrouwelijke bloemenprints en hier en daar een Bretonse streep. Al zeventig jaar lang verspreidt het merk haar zwoele, romantische charme met een beetje glam en een pietsie rock.

Nu tot 30% korting

En nu kun je dus, nog tot en met maandag 19 juni, via wehkamp genieten van tot wel 30% korting op die fijne ontwerpen van Morgan. Niet alleen de jurkjes – die je kunt shoppen door op de plaatjes te klikken – maar de héle collectie doet mee. Shop ‘m hier!

Lees ook