1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit zijn de kledingtrends van 2018

Dit zijn de kledingtrends van 2018

Door Hiran Tawfik - Woensdag 02 Mei 2018 | 15:06

We weten wat de trend kleuren van de lente/zomer zijn van dit jaar, maar hoe zit het met de kledingtrends van 2018? Chokers? Pofmouwen? No, not anymore! Lees verder om erachter te komen wat de trends van nu zijn!

Kledingtrends van 2018

Kledingtrends van 2018: Ruffles, fringes and transparent

Ruffles en franjes horen zeker bij de kledingtrends van 2018. Deze trend gaat vaak gepaard met de bohemian stijl. Bij het dragen van een maxi jurk, is het leuk dat het ruffles heeft aan de onderkant. Hierdoor lijkt het net alsof de rok gedeelte van je jurk uit meerdere lagen bestaat. Anders kan je ook kiezen voor een jurk dat franjes heeft aan de bovenkant van het kledingstuk, bijvoorbeeld bij de schouders.

Niets is meer sexy dan doorzichtige kledingstukken, maar het kan ook ontzettend stoer zijn. Daarbij kun je denken aan doorzichtige sokken die uitsteken boven je sneakers of doorzichtige topjes waarvan de mouwen uitsteken onder je favoriet band T-shirt. Speaking of band shirts, logo’s zijn hot! Logo’s op je doorzichtige sokken zijn al helemaal interessant!

Accessorize your everyday wear

Zoals je hebt gemerkt zijn accessoires tegenwoordig opvallend aanwezig, deze zijn dan ook steeds vaker de eyecatchers van je outfit. Je kunt denken aan statement oorbellen, baretten en heuptasjes. Er wordt veel gebruik gemaakt van transparante stoffen en glitter, hierdoor krijg je een vrouwelijke uitstraling. Door de comeback van de 90’s style creëer je weer een stoer effect. Denk maar aan leren jurken, rokken en broeken. Ook door het dragen van een dad sneaker, bikerjack of oversized spijkerjasje krijg je meteen een stoere look.

Als we het niet over de athleisure trend hebben, dan hebben we het over de broeken met wijd uitlopende pijpen en een verhoogde taille. Of over T-shirt jurken die lekker wijd uitlopen en ontzettend tof zullen staan met een paar gympen. Comfort en fashionable zijn de keywords bij deze trend.

Vind je het lastig om de trends bij te houden, wellicht is het leuk om eens kleding te huren via Spinning Closet.

Beeld cc: The Fox and She

Lees ook