1. Home
  2. Inspiratie
  3. Kerstjurkjes: wat zegt de kleur van je jurk over jou?

Kerstjurkjes: wat zegt de kleur van je jurk over jou?

Door Shelley Beekman - Zaterdag 14 December 2013 | 13:22

Wij hebben een gigantisch aanbod kerstjurkjes voor je, maar wat zegt zo’n jurkje nou eigenlijk over jou? In plaats van je te overspoelen met honderden jurkjes hebben we iets leukers bedacht. Kijk nu welke kleur het best bij jouw persoonlijkheid past en shop je favoriete jurkje! Heb je al een jurkje? Dan kan je natuurlijk even checken of het klopt.

Goud

kerstkleur goud
Heb jij voor dit jaar een goud jurkje in de kast hangen? Dan zou het heel goed kunnen dat je een ontzettend vrolijke en inspirerende vrouw bent. Goud is namelijk een kleur voor mensen die zich heel bewust zijn van hun omgeving en met volle teugen van het leven genieten. Behalve dat is goud ook een kleur die veel klasse uitstraalt. Met een goud jurkje zit je dus altijd wel goed!

Keerpunt van de kleur goud is dat je moet oppassen dat je niet te vaak alle aandacht op wilt eisen, soms is het beter om even je mond te houden. Natuurlijk is het heerlijk om af en toe het middelpunt van de belangstelling te zijn.

Klik hier om alle gouden jurkjes te bekijken

Felrood

kerstkleur felrood
Deze kleur is natuurlijk zoals iedereen weet de kleur van de passie en liefde en dat straal je ook uit in je rode jurkje. Als jij de kamer binnenkomt dan mag iedereen dat zien, want met deze kleur val je zeker op en dat vind je ook helemaal niet erg. Mensen die veel rood dragen hebben ook een sterke wil en zijn absoluut geen quitters .

Behalve een enorm doorzettingsvermogen zijn rood-dragers ook super ongeduldig, als iets moet gebeuren dan moet dat ook snel. En als het niet gebeurd op jouw manier, dan kan je ook behoorlijk op je teentjes zijn getrapt. Pas op dat je niet als te koppig wordt bestempeld, want soms zijn andermans ideeën best goed!

Denk je nou dit past helemaal bij mij? Klik hier voor alle rode jurkjes

Donkerrood

kerst kleur donkerrood
Donkerrood is een beetje de underdog van felrood. In principe ben je met deze kleur net wat veiliger en klassieker. Met deze classy uitstraling kom je wijs en smaakvol over. Ook ben jij makkelijk tevreden te houden. Voor jou hoeft het allemaal niet zo groots en meeslepend, maar juist een beetje ingetogen. Dat betekent natuurlijk niet dat je niet van een leuk feestje houdt, maar we zullen jou niet zo snel op de bar zien dansen.

Draag je vaak donkerrood, dan kunnen mensen wel eens denken dat je pessimistisch bent en dat je het niet altijd naar je zin hebt. Tover dus maar eens wat vaker een glimlach op je gezicht. En wie weet krijg je wel een hele mooie lach terug van die leuke gozer bij de koffietent.

Zwart

kerstkleuren zwart
Ben jij liever een basic type dat veel meer van zwart houdt dan van een felle kleur? Helemaal niks mis mee. Sterker nog vrouwen die veel zwart dragen hebben een waanzinnige zelfbeheersing en doen alles met een zekere discretie. Daarnaast is zwart ook de belangrijkste modekleur ooit! Behalve discreet ben je ook een tikkeltje misterieus, wat heel goed in je voordeel kan werkt want zo blijven mensen nieuwsgierig naar je.

Aan de andere kant kan dat misterieuze zorgen voor een gesloten houding. Pas dus op dat je hier niet in door slaat en helemaal niks over jezelf prijs geeft. Het kan dan zijn dat je dan mensen afschrikt en dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling!

Wil jij een mooie little black dress voor de feestdagen? Klik hier voor alle zwarte jurkjes

Lees ook