1. Home
  2. Inspiratie
  3. Kate Moss: het boek

Kate Moss: het boek

Door Admin - Woensdag 31 Oktober 2012 | 14:26

Ons favoriete model Kate Moss komt met een heerlijk ‘koffietafelboek’. Het boek staat in het teken van de succesvolle modellencarrière van deze beauty. Samengesteld door haar ex Jefferson Hack, neemt het boek je mee door Kate’s 20-jarige carrière vanaf haar eerste foto voor The Face in 1990, de iconische campagne voor Calvin Klein tot het stijlicoon dat ze nu is.

Ter gelegenheid van haar boek gaf La Moss een interview voor het decembernummer van Vanity Fair. Niet vaak is het topmodel zo openhartig over haar leven. Zo vertelt ze over haar relatie met Johnny Depp. “Ik had geluk om met Johnny te zijn. Hij leerde me veel over roem. Hij zei tegen me: ‘Klaag nooit, leg nooit iets uit.’ Daarom zit ik niet op Twitter en al die dingen. Ik wil niet dat mensen weten wat waar is, zo blijft het mysterie.”

Ook vertelt ze openhartig over haar tengere tienerpostuur: “ik verbleef destijds in een B&B in Milaan, en je kwam thuis van werk en er was geen eten. ’s Ochtends kwam je op je werk, en er was geen eten. Niemand nam je mee uit lunchen toen ik begon. Carla Bruni wel een keer. Ze was erg aardig. Maar daarbuiten, krijg je geen eten.”

Het ‘koffietafelboek’ bestaat uit acht verschillende, prachtige covers die je hieronder ziet.

The Kate Moss Book’ is vanaf 6 november verkrijgbaar voor £50 (€ 64).

Wij hebben het boek natuurlijk al met stip bovenaan onze wishlist voor de Sint gezet!

Welke cover is jouw favoriet?

Ps. Begin deze week werd onthuld dat ook Kylie Minogue met een eigen boek komt. Het boek komt vol te staan met modecreaties en podium outfits uit de 25-jarige carrière van de popdiva!

Lees ook