1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurkjes tips en inspiratie voor een onvergetelijke picknick party!

Jurkjes tips en inspiratie voor een onvergetelijke picknick party!

Door Josha - Zondag 04 April 2021 | 12:58

picknick

De afgelopen weken hebben we al even mogen genieten van het heerlijke zonnetje en fijne temperaturen. De lente komt er weer aan, de blote benen komen weer tevoorschijn en de jurkjes mogen weer uit de kast getrokken worden. Het voorjaar staat volledig in het teken van de parkpicknicks met vrienden en familie en daar hoort natuurlijk een fantastische outfit bij. 

Jurkjes voor een picknick

Met een jurkje gaan picknicken klinkt romantisch, maar kan ook lastig zijn. Met een te kort jurkje is het lastig om in kleermakerszit te kunnen zitten en een lange jurk is snel te warm in de brandende zon. Wij delen de leukste tips en inspiratie voor de perfecte jurk tijdens een picknick party!

Kies voor een onderjurkje of broekje

Als je in een kleermakerszit wilt gaan zitten heb je soms met het probleem dat het te onthullend is. Een onderjurkje of broekje kan dit voorkomen. Door een kort onderbroekje onder je jurkje te dragen kan je je vrij bewegen! Onderbroekjes of jurkjes shoppen? Dat kan hier.

Ga voor een wikkeljurkje

Een wikkeljurkje is ideaal voor een picknick. Het zit lekker, is te verstellen en heeft vaak een losse stof. Doordat het jurkje een losse stof hangt deze voor de onthullende delen en kan je gaan zitten hoe je wilt.

Een jurk met een split

Een maxijurk is qua onthulling misschien de beste optie, maar dat kan aardig warm zijn. Ga daarom voor een maxi of midi jurk met split. Deze zijn heerlijk fris en kan je open slaan wanneer het te warm wordt.

Inspiratie voor picknick jurkjes

We kunnen niet wachten tot we weer kunnen picknicken in het park, dus om je voor te bereiden en inspiratie te bieden hebben we een moodboard gemaakt voor de perfecte picknick jurkjes. Dit voorjaar zal de bruine kleur weer helemaal terugkomen en het wijde model is ook weer helemaal in. Printjes zoals bloemen en dieren zijn ook onmisbaar deze lente.

Lees ook