1. Home
  2. Inspiratie
  3. Jurkjes om je foodbaby te verbergen

Jurkjes om je foodbaby te verbergen

Door Hiran Tawfik - Woensdag 13 Juni 2018 | 15:00

Je precious foodbaby begint te groeien en je bent pas bij de tweede ronde. Natuurlijk wil jij bij het all-you-can-eat restaurant je money dubbel en dwars terugverdienen, dus stoppen met eten is eigenlijk een no-go. Je favoriete broek begint al strakker aan te voelen, dus ‘m op de zogenoemde ‘vreethaak’ zetten is dan een optie. Maar of dit nou echt de beste manier is om je uiteindelijke foodbaby aan het einde van de avond op een subtiele manier te kunnen verbloemen? Wij denken van niet!  

foodbaby verbergen

Beeld cc: Vandifair

Oké, we hebben allemaal wel eens gehad dat we tijdens een leuk avondje uiteten, net een beetje meer hebben gegeten dan dat ons lichaam kan handelen. Met als gevolg: heel onopvallend, met een oog op je eten en een oog op de gezellige mensen om je heen, je broeksknoop proberen los te maken. Maar onopvallend zal het hoogstwaarschijnlijk niet zijn, want je knoop stond al op springen nadat jij je 2e burger naar binnen zat te werken. En oh nee! Je krijgt ‘m niet open door je vettige vingers! ARG! Wij zeggen: The suffering is over! Ja, wij hebben de perfecte oplossing! Zo zul je er zowel comfortabel en fashionable uit zien tijdens een avondje uit bij je favoriete restaurant!

De beste jurkjes voor je foodbaby

Misschien is het al in je opgekomen om een leuke jurk te dragen wanneer je buiten gaat eten? Want met een jurk is je outfit pretty much compleet. Dan hebben we het niet over een strak jurkje, want dat schiet sowieso al niet echt op als je je ‘foodbaby’ wilt verhullen. Wat kun je dan wel doen om die met-lekker-eten gevulde buik te maskeren? Easy! Je kunt het beste kiezen voor een jurkje dat los valt of aan de onderkant juist geheel ‘vormloos’ is. Zo zijn A-lijn jurken, skaterjurkjes of shiftjurken dé beste oplossing!

Het is zeker niet nodig om je buikje te verbergen, maar als jij je daardoor zelfverzekerder voelt dan zijn deze jurkjes perfect! Klik hier voor meer van dit soort jurkjes! >

Lees ook