1. Home
  2. Inspiratie
  3. Dit is de populairste trouwjurk op Pinterest

Dit is de populairste trouwjurk op Pinterest

Door Britte Kramer - Maandag 15 Augustus 2016 | 10:21

Zoveel bruiden, zoveel smaken, zoveel bruidsjurken. Maar toch is er één dress die opvallend veel ‘yessen’ krijgt. Dit is de populairste trouwjurk op Pinterest: een sexy, spierwit boho-exemplaar van het Australische merk Grace Love Lace.

Populairste trouwjurk Pinterest

Deze trouwjurk is al meer dan 2,5 miljoen keer gerepind. Daarmee staat-ie met stip op nummer 1, en niet alleen in het rijtje populaire bruidsjurken; het is de meest geliefde jurk van álle jurken op Pinterest. De jurk heeft de naam Hollie 2.0, en kost 1870 dollar, wat neerkomt op zo’n € 1675,-.

Pssstt: volg je Jurkjes.nl al op Pinterest? Hier vind je ons >>

Hollie hebben?
Deze hitjapon is gemaakt van exclusief, luxe, met de hand geknipt Frans kant. De slierten van Italiaans zijdechiffon fladderen lekker dramatisch achter de bruid aan wanneer ze loopt. Romantiek ten top, zeggen wij. Hebben? Treuzel niet en bestel ‘m hier nu het nog kan.

Hier zie je de Hollie 2.0 in actie:

Say Yes To The Dress
Niet helemaal jouw kopje thee? Misschien zit hier wel iets voor je bij! Of meld je aan voor de Nederlandse editie van het populaire TLC-programma Say Yes To The Dress, en laat je helpen door de koning der bruidsjurken: Randy Fenoli. Lees hier alle ins & outs.

Lees ook