1. Home
  2. Inspiratie
  3. Inspiratie: dit trek je aan naar een winterbruiloft

Inspiratie: dit trek je aan naar een winterbruiloft

Door Sanne Van Der Ploeg - Woensdag 16 November 2016 | 17:29

Een bruiloft, deze winter? Waarschijnlijk stond je niet meteen te springen toen je de uitnodiging ontving. Want: wat voor jurkje trek je aan als zwierige zomerjurkjes geen optie zijn? Maar hee, een winterbruiloft heeft juist heel veel voordelen. Denk aan lichtjes, sfeer, knusheid, sneeuw (met een beetje geluk…) en vooral héél veel romantiek. En die jurk, daar gaan wij je gewoon bij helpen!

winterbruiloft inspiratie

Bordeauxrood

Een bordeauxrode jurk doet het altijd erg goed op winterbruiloften. Het staat erg chic en feestelijk. Zorg wel dat je er niet té kerstachtig uitziet, want dat is natuurlijk niet wat je wilt voor op een bruiloft.

Blauwtinten

Met een jurk in een blauwe tint pas je perfect in het plaatje van het winterwonderland. Dit kan een lichte of juist een donkere tint blauw zijn. Kies je voor licht, kijk dan wel goed of de blauwe jurk niet flets oogt met je bleke winterhuid, vooral als je blond bent kan dit nog wel eens voorkomen.

Zilveren glitters

Zilveren glitterjurkjes  zijn natuurlijk  ideaal voor een winterbruiloft. De kleur matcht supergoed met de omgeving en de sfeer: witte sneeuw, schitterende lichtjes en een feestelijke happening. Lets go glitter and glamour! 

Nog meer inspiratie nodig? Kijk dan snel bij alle jurkjes voor bruiloften >>

Lees ook