1. Home
  2. Inspiratie
  3. In de stijl van: Rihanna

In de stijl van: Rihanna

Door Sanne Van Der Ploeg - Donderdag 02 Februari 2017 | 14:51

Als er iemand een uitlopende stijl heeft, dan is het Rihanna wel. Dus: wat voor stijl je ook hebt, afkijken bij RiRi kan altijd. De beroemde zangeres en modeontwerpster gaat van poppig in roze, naar megastijlvol in zakelijke pakjes en stoere urban-edgy looks. Hoewel ze alle stijlen rockt, heeft ze (overduidelijk) een favoriet: de badass looks. Ze noemt zichzelf natuurlijk ook niet voor niks ‘bad gal RiRi’.

Badass

RiRi rockt haar stoere look als een echte bad gal. Een supertoffe spijkerjurk, veel blingbling, gedurfde make-up, een zwarte pet en een flinke dosis zelfvertrouwen: #slay. Dat we Rihanna in dit soort urban-edgy outfits zien, is eerder regel dan uitzondering.

Net als RiRi voor een badass outfit gaan? Ga dan voor stoffen als spijker of leer, dat geeft je look gelijk een stoere touch. Qua kleur gooi je sterke, donkere kleuren in de mix. Denk: rood, zwart, legergroen, marineblauw en aubergine.

Shop de look:

 

Girlboss

Naast een stoere chick is Rihanna natuurlijk ook een echte zakenvrouw. En dat straalt ze zeker uit in haar stijlvolle witte Diorjurk, die ze droeg tijdens Paris Fashion Week, naar de Dior Spring 2017 show. Als een echte girlboss staat ze stevig in haar prachtige zilveren killerheels.

Ook zo zakelijk-chic verschijnen bij meetings, evenementen en etentjes (om indruk te maken op zakenrelaties)? Kies voor een subtiele stof, zoals suède of satijn, en een redelijk bescheiden model: hou het stijlvol. Verder ga je voor frisse kleuren, om zo zelf ook lekker fris over te komen. Denk aan pastelkleuren en kleuren als wit, peach en beige.

Shop de look:

Prinses

Alsof ze uit een sprookje komt lopen! Superschattig verscheen Rihanna op de Grammy Awards (2015) in deze prachtige jurk van Giambattista Valli: één van haar mooiste looks ever. Vaak is niet het juiste woord, maar af en toe gaat RiRi toch echt voor een ultimate girly-girl-look, inclusief poppig kleurtje en model.

Zelf ook eens supermeisjesachtig voor de dag komen (en je voor even een prinses wanen)? Ga dan voor sierlijke stoffen, zoals tule en kant, en zwierige modellen. En qua kleur, tja… Roze natuurlijk! Daarnaast zijn paarstinten en lichte geeltinten ook lekker vrouwelijk.

Shop de look: 

De leukste jurkjes shop je hier, op Jurkjes.nl!

Lees ook