1. Home
  2. Inspiratie
  3. How to wear: 3x uitgaansjurkjes

How to wear: 3x uitgaansjurkjes

Door Moniek Linssen - Zaterdag 26 Juli 2014 | 10:00

Who doesn’t love to party? Eerst even een terrasje met een cocktail en daarna door naar een discotheek. De zomer is het ultieme uitgaansseizoen en dus ideaal om mooie uitgaansjurkjes te shoppen, of je nu op vakantie bent of hier in de Lage Landen.

Dutchies
Nederlandse vrouwen vinden het belangrijk om hun uitgaansoutfit serieus te nemen, dat blijkt uit het Holland Casino Stijlonderzoek die ze hebben uitgevoerd samen met Grazia. FACT: 23% van de ondervraagden koopt iets nieuws voor een uitgaansavond. En bijna de helft van deze vrouwen heeft zelfs een apart gedeelte in de kast voor feest- en uitgaanskleding!

Algemene tip
Tijdens het stappen wil je positief opvallen. Doe dus vooral extra je best: mooie, statement sieraden en extra aandacht voor je make-up. Maar probeer jezelf nog wel comfortabel te voelen. Zit jij lekker in je vel – of je jurkje – dan straal je dat uit! Datzelfde geldt voor schoenen. Natuurlijk doe je het liefst je hoogste hakken aan, maar helaas is dit niet voor iedereen te doen. No worries, lage schoenen zijn zeker prima, zolang jij je goed voelt natuurlijk.

Outfit 1
Dit jurkje bestaat uit basic kleuren, maar wordt speciaal door de paillettenrok. Super opvallend natuurlijk, daarom passen hier rustige accessoires bij. Ga voor zilverkleurige sieraden – matched met roze – en zwarte sandalen.

outfit-roze-zwart

Jurkje TFNC € 259Oorbellen SNÖ of Sweden € 34,95Sandalen Anna Field € 27,96Clutch Mint&Berry € 49,95 | Armband Tommy Hilfiger € 69,95 

Outfit 2
Met dit zwierige jurkje sta jij tot in de late uurtjes op de dansvloer! Bij deze zeegroene kleur past goud, bijvoorbeeld deze hakken die niet té hoog zijn. De statement ketting valt mooi op de halslijn en geeft meer kleur aan de outfit. Het witte tasje is subtiel en leidt niet de aandacht af van alle andere accessoires.

outfit-groen-goud

Jurkje Yas € 39,99Ketting Selected Femme € 26,95Sandalen Tamaris € 69,95Tasje Rebecca Minkoff € 119,95

Outfit 3
Dit iets langere jurkje met mouwtjes is super classy. Combineer het met klassieke items als een nette zwarte pump en een mooie clutch. Om het echt fashionable te maken draag je er een paar heftige oorbellen bij, om lekker op te vallen!

outfit-classy

Jurkje Little Mistress € 53,95Oorbellen Sweet Deluxe € 19,95 Pumps Zign € 79,95Clutch Urban Expressions € 44,95

Welke outfit is jouw favoriet?

Lees ook