1. Home
  2. Inspiratie
  3. Het najaar overleef jij met…

Het najaar overleef jij met…

Door Merel Van Hees - Maandag 13 Oktober 2014 | 17:21

Kijk naar buiten en je weet het zeker, het najaar is begonnen. De tijd van kou en regen staat weer voor de deur. Maar dit brengt ook allemaal leuke items met zich mee waardoor jij lekker kan stralen op straat. Om je door dit seizoen heen te slaan mogen deze 5 items absoluut niet ontbreken in jouw garderobe. 

Warme jurkjes
Bij gebreide jurkjes wordt vaak gedacht aan van die muffe rechttoe rechtaan jurken, maar dit is allang verleden tijd! Tegenwoordig zijn er heel veel gebreide jurkjes te vinden met talloze leuke en hotte printjes. Lekker combineren met een warme maillot en je outfit is compleet!

Paraplu’s
Helaas zullen we er niet aan ontkomen, bij deze tijd van het jaar hoort regen… Maar daar is de paraplu voor uitgevonden, verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zorg wel voor een stevige paraplu, anders krijg je misschien wel te maken met het Mary Poppins effect, wat eigenlijk stiekem ook best leuk is.

Regenlaarzen
Tegenwoordig zijn er regenlaarzen die ook doorkunnen als een leuke boot voor overdag. Ken je het merk Lemon Jelly? Zij hebben een enorme collectie regenlaarzen en waterbestendige schoenen. Kleine bonus; ze zijn nog leuk ook!

Mutsen
Ga je vaak op het fietsje naar kantoor en wil je geen koude oren? Gebreide mutsen zijn heerlijk warm. Ook is breien weer super hot, dus tover wat wol van zolder of kijk of er in de buurt een leuk stoffenwinkeltje zit en ga aan de slag!

Handschoenen
Stoere leren handschoenen zijn al gespot op de catwalk bij onder andere Moschino en Burberry en zijn een echt it-accessoire deze winter. Oh en wat helemaal top is, is dat deze handschoenen ook nog eens bestand zijn tegen kou en regen. Hiermee ben je zeker winter-proof dus!

Najaar items| Jurkjes.nl

Van links naar rechts: Jurk € 39,95 | Muts € 12,95 | Regenlaars € 89,95 | Paraplu € 19,95 | Leren handschoen € 99,95

Lees ook