1. Home
  2. Inspiratie
  3. Het Deense merk Only bij Zalando

Het Deense merk Only bij Zalando

Door Admin - Vrijdag 13 April 2012 | 11:49

Only, wie kent dit populaire kledingmerk niet? Waarschijnlijk heeft iedereen wel één of meerdere items in de kast liggen van het Deense merk. Het bestaat pas sinds 1995 en staat eigenlijk bekend om zijn stijlvolle jeans, maar in kleding zijn ze net zo sterk. Ze hebben als doel leuke en draagbare kleding te maken voor iedereen, en dat lukt ze zeker! Ieder seizoen komen ze weer met creatieve en kleurrijke collecties met voor ieder wat wils. Daarnaast is het ook nog eens lekker betaalbaar.

Niet alleen de kleding, maar zelfs de campagnes van Only zijn creatief. Zo hebben ze nu een interactief filmpje van de laatste campagne, The Liberation, waarbij je zelf je keuzes kunt maken en op de kleding kunt klikken voor meer informatie.

De kleding van Only kan in drie verschillende soorten onderverdeeld worden: Edge, Love en True. Iedere soort heeft een eigen visie en stijl en drukt een andere levensstijl uit. Zo focust Edge zich op de music scene en zie je veel items in de used look. Love straalt meer vrouwelijkheid uit door gebruik te maken van kleuren, pailletten en girly trends. En True is wat meer neutraal en comfortabeler, wat het een echte casual feeling geeft.

Net zoals de meeste andere merken is Only klein begonnen, maar is naast Denemarken inmiddels ook succesvol in Europa, de VS en zelfs China! Ze hebben meer dan 1.100 winkels en dat zullen er in de toekomst zeker nog wel meer worden. Only heeft ook verschillende broers en zussen, denk hierbij bijvoorbeeld aan Vila, Vero Moda en Jack ’N Jones.

Naast vele anderen zijn ook wij fan van Only! En het goede nieuws is dat je het Deense merk Only bij Zalando kunt bestellen! Het fijne van Zalando is dat je – in tegenstelling tot veel andere online winkels – geen minimum bestelwaarde hebt. De levering is dus altijd gratis! Daarnaast begrijpen ze dat kleding bij iedereen verschillend kan uitpakken en dat het dus voor kan komen dat het niet past. Om deze reden heb je maar liefst 100 dagen om je bestelling terug te sturen en is naast het verzenden ook het retourneren helemaal gratis!

Heb jij veel kleding van Only in je kast?

Lees ook