1. Home
  2. Inspiratie
  3. Happy Singles’ Day!

Happy Singles’ Day!

Door Britte Kramer - Woensdag 11 November 2015 | 21:33

Singles Day
All the single ladies put your hands up! Sint Maarten, de verjaardag van je Schorpioen-vriendin, het begin van carnaval  – ja hoor, allemaal vandaag. Maar er is nog iets aan de hand op 11 november. Iets waar je waarschijnlijk helemaal niet bewust van bent. Het is De Dag Van De Vrijgezel. Singles’ Day, jawel. Laat Happn en Tinder vandaag even voor wat het is en omarm het single-schap.

Echt geen straf
In tegenstelling tot wat je oudtante – of eigenlijk überhaupt de hele maatschappij – je misschien wijsmaakt, is single zijn écht geen straf, en al helemaal niet zielig. Hallo, kijk even naar al die ruimte in dat heerlijke bed van je, waar je knuffelbeest alleen plaats maakt voor mannelijk schoon wanneer je daar 100% zin in hebt. Kijk naar het aantal uren dat je ongegeneerd chickflicks kunt kijken/mensenkennis kunt opdoen (middels een hele rits dates met de meest uiteenlopende types, uiteraard)/nagels mag lakken, herlakken en weer opnieuw lakken/badsessies kunt houden/geurkaarsen mag branden/bij jou thuis girls nights kunt houden zonder dat daar voetbalavondjes met luidruchtige types tegenover staan…

In het zonnetje
En: kunt shoppen zonder spullen, kaartjes of bonnetjes te hoeven verstoppen. Goed nieuws: laat vandaag daar nou bij uitstek DE dag voor zijn! Bij feest (want dat is precies wat Singles’ Day is!) horen cadeaus. En in tegenstelling tot met Valentijnsdag zet jij vandaag lekker jezelf in het zonnetje. Hoe maak je jezelf blijer dan met een buitensporig feestelijke jurk? Wie het weet mag het zeggen. Van ons heb je een go, dus: geurkaars aan, kop thee op tafel, chocola uit de kast en shoppen maar, die fantastische feestjurk.

Kijk, deze single-lady-met-d’r-hand-up geeft het goede voorbeeld. Dit altijd-goed-glimjurkje is van Monki, kost slechts
€ 43,99 en shop je HIER. (Nog een excuus nodig voor een nieuwe jurk? Hier lees je er maar liefst 15!)

Singles Day

Lees ook