1. Home
  2. Inspiratie
  3. Geel: dé nieuwe trendkleur van het jaar 2018

Geel: dé nieuwe trendkleur van het jaar 2018

Door Ana Banjanin - Woensdag 10 Januari 2018 | 10:00

Het hele jaar door hebben we ervan kunnen genieten en in elk kledingstuk zagen we het terugkomen. Van schoenen tot tasjes en van truien tot jurkjes: rood kwam echt overal in terug. Het was dé trendkleur van 2017. Maar: een nieuw jaar, en dat betekent natuurlijk ook weer een nieuwe trendkleur. Dit jaar is dat geel!

 

Om alvast helemaal in de stemming van 2018 te komen, ben jij misschien al driftig op zoek naar een geel jurkje. Zoek dan niet langer! Want wij helpen jou een handje, door de allerleukste gele jurkjes voor jou te verzamelen. Wedden dat jij straks het stralende middelpunt bent, met jouw heerlijke, felle en vrolijke gele jurkje? We love it!

Als je dacht dat het hier gaat om een lief, zacht geel kleurtje, dan heb je het goed mis! Als je de trend écht wilt volgen, dan ga je voor fel, feller, felst. Het gaat om een lichtere variant van neon, dus kun je nagaan hoe fel de jurkjes worden! Fan-tas-tisch.

GEEL IS HOT: SHOP YOUR FAVE YELLOW DRESSES HERE

 

Wist jij al dat geel wordt geassocieerd met zon, licht, leven en lente? Allemaal super happy en positief, toch? Daarom is een geel jurkje ook écht een aanrader, want zeg nou zelf: het is toch een échte eyecatcher? En dan nog een leuk weetje: geel staat onder meer voor wijsheid, hoge intelligentie, creativiteit, fantasie en een groot denkvermogen. Reden genoeg dus om zo snel mogelijk jouw gele jurkje in huis te halen en 2018 helemaal te rocken als een echte trendsetter.

En oh ja: hoe gekker, hoe beter! Snuffel lekker tussen deze te gekke gele jurkjes met stipjes, streepjes, tailleriempjes en vrolijke printjes. Durf uit jouw comfort zone te stappen, and shine bright!

Shop deze fantastische gele jurkjes en nog veel meer toppertjes hier

Lees ook