1. Home
  2. Inspiratie
  3. FEEST bij de Bijenkorf: kortingen tot 30%

FEEST bij de Bijenkorf: kortingen tot 30%

Door Britte Kramer - Donderdag 24 November 2016 | 08:47

Handen omhoog wie de jutezak nog moet vullen. Jij, ja? Razendsnel richting de Bijenkorf dan! Daar krijg je nu namelijk tot 30% korting op een groot deel van de collectie. Hoe fijn is dat? En als je dan toch zo gul aan ’t inslaan bent voor een ander, dan mag je van de Goedheiligman heus ook iets leuks voor jezelf. Een fijne feestjurk, om maar wat te noemen. 

de Bijenkorf korting

Wij showen je onze favoriete jurken voor holiday season 2016. Klik op een jurkje om direct te shoppen, neem een kijkje tussen de andere jurkjes van de Bijenkorf of bekijk álle verleidelijke aanbiedingen van de Bijenkorf. De kortingen zijn geldig van donderdag 24 t/m zondag 27 november.

Glitterjurken

Voor wie met kerst of oud & nieuw zin heeft om te sprankelen, om het stralend middelpunt te zijn, enfin… Deze jurkjes gaan je daar gegarandeerd bij helpen.

Zwarte jurken

Met zwart zit je geheid goed. Altijd, in elke situatie. En met deze exemplaren met kant kom je er ook tijdens de feestdagen bijzonder goed mee weg.

Rode jurken

Welke kleur is nou kerstiger dan rood? Combineer met donkergroene accessoires voor het ultieme kerstgevoel, of vamp je look op met zwart en zilver.

https://www.jurkjes.nl/gtin/5057122265584

Lees ook