1. Home
  2. Inspiratie
  3. Ze zijn er: de betaalbare bruidsjurken van ASOS!

Ze zijn er: de betaalbare bruidsjurken van ASOS!

Door Britte Kramer - Donderdag 10 Maart 2016 | 11:00

Het lijkt een heuse trend: de betaalbare bruidsjurk, bezorgd door de postbode. Die van Zeeman ligt ons nog vers in ’t geheugen, maar herinner je ook nog dat we je in november lekker maakten met een nieuwtje over ASOS? Vandaag is De Grote Dag: de ASOS bruidsjurkencollectie is gelanceerd. Dus, beste heren van Nederland: jullie mogen op een knie!

betaalbare bruidsjurken ASOS

Alles wat je wilt weten over deze collectie schreven we hier al. En laten we vooral geen tijd verliezen, want we gaan SHOPPEN! (Of gewoon heel hard fantaseren over de ultieme festivalbruiloft in die droom van een bohojurk, en over hoe onze droomprins zou kijken als we de trap afkomen in zo’n Solange Knowless-achtige trouwjumpsuit, en over hoe extravagant we de bruidstaart (Wat zeggen we? Huwelijksreis!) wel niet kunnen maken als we zoveel geld besparen op de jurk.)

Al vanaf 85 euro
Goed, nog een klein beetje extra info dan. In totaal zijn er achttien betaalbare bruidsjurken gelanceerd. En met betaalbaar bedoelen we: tussen de € 85,- en € 357,-. Of dat afbreuk doet aan kwaliteit? Wie zal het zeggen. Maar eh, wat maakt dat eigenlijk uit voor zo’n jurk die je (als het goed is) maar één keer draagt?

Trouwtrends en celebrity influence
Wat we wel weten is dat de keuze reuze is – aan alle mogelijke trouwtrends en -stijlen is gedacht, en we zien behoorlijk wat celebrity influence. We zien kort, we zien lang, we zien mesh, we zien kant. We zien off-shoulder, we zien halter, we zien wijd en we zien strakker. Goed, kijk zelf maar. De jurken gaan als een malle, dus zoals we al zeiden: no time to waste. Hierrr vind je de gehele ASOS bruidscollectie, inclusief accessoires!

Lees ook