1. Home
  2. Inspiratie
  3. Eindelijk: de K3-jurk voor volwassenen is een feit!

Eindelijk: de K3-jurk voor volwassenen is een feit!

Door Darcy Oerlemans - Donderdag 07 Januari 2016 | 14:49

Wat waren ze blij, de volwassen K3-fans. Eindelijk konden zij het o zo bekende K3-regenboogjurkje in hun eigen maat kopen. De vreugde was echter maar van korte duur, want binnen no time was het vrolijke jurkje volledig uitverkocht.

 

Ook voor volwassenen
De Facebookgroep ‘Wij-willen-het-K3-regenboogkleedje-voor-tieners-en-volwassenen’ werd vorig jaar opgericht, omdat volwassen fans zich ook graag zo oya lélé wilden voelen in het regenboogjurkje. De kledingwebshop JBC.be beloofde daarom in november om het jurkje écht op de markt te brengen voor volwassenen.

Teleurgestelde fans
En die belofte werd nagekomen: op woensdag 6 januari gingen de jurkjes in de verkoop voor € 34,90. Dat er binnen vijf uur geen regenboogjurkje meer te krijgen was, stond alleen niet echt in de planning. Veel fans visten achter het net en bleven teleurgesteld en zonder hun regenboogjurkje achter.

Carnavalsoutfit?
Maar niet getreurd, zegt JBC, want eind januari ligt er weer een verse lading in de digitale schappen. Voor een K3-carnavalsoutfit hoef je je dus niet in het jurkje van je achtjarige buurmeisje te persen: gewoon even deze Facebookpagina en die van JBC goed in de gaten houden. En mocht je er eentje gescoord hebben, dan geeft Flair.be je zelfs wat stylingtips in het filmpje hieronder.

Lees ook