1. Home
  2. Inspiratie
  3. Editors tips: Bucketlist, Londen & Fashion week

Editors tips: Bucketlist, Londen & Fashion week

Door Shelley Beekman - Dinsdag 21 Januari 2014 | 09:20

editors tips

Helaas is mijn laatste week als stagiaire bij Jurkjes.nl aangebroken en daarom mag ik nog één keer een afscheidsartikeltje schrijven voor de editors tips. En ik zit barstensvol met goede ideeën dus laten we die vibe even vasthouden. Het nieuwe jaar is begonnen en ondanks dat het moeilijk wordt om afgelopen jaar te overtreffen, wordt het vast fantastisch!

 

Londen baby!

Om dit jaar goed te beginnen hebben ik met twee vriendinnen een reisje naar Londen geboekt. Naast standaard sight-seeing gaan we het nachtleven van mijn ultieme droomstad onveilig maken. London is always a good idea. Dus wil je er even goedkoop tussenuit? Je kunt bij Ryanair al tickets boeken voor € 35,- retour! En een hostel inclusief ontbijt én in het centrum kost rond de € 20,- per nacht! Waar wacht je nog op?

 

New year, new me

Omdat mijn goede voornemens altijd binnen twee weken sneuvelen besloten een vriendin en ik het dit jaar eens anders te doen. We hebben een bucketlist gemaakt met allemaal dingen die we dit jaar willen doen of bereiken. Zo staat hoog op de lijst: afstuderen! Maar ook kleinere dingen zoals eens vaker een boek lezen. Nu ik een jaar heb om mijn doelen te bereiken heb ik meer kans van slagen!

 

Mijn tapas verslaving

Hoewel gezond eten en nu echt eens mijn sportschool abonnement gebruiken ook op de lijst staan, heb ik ook een nieuwe verslaving waar ik voorlopig niet meer vanaf kom. Tapas! En vooral bij La Cubanita, hier kun je van maandag t/m donderdag onbeperkt tapas eten voor maar €17,50. Super lekker, niet zo duur én als je weggaat mag je ook nog een boodschap op de muur achterlaten.

 

Amsterdam Fashion Week

Ten slotte ben ik super excited voor Fashion Week. Dit mag dan wel mijn laatste week zijn als stagiaire zijn, ik mag toch mee naar een aantal shows volgende week. Ik heb al eens een modeshow bij London Fashion Week bijgewoond, maar dit is de eerste keer dat ik hier in Amsterdam mee zal gaan en ik kan bijna niet wachten. Wil je ook een modeshow bijwonen, dat kan! Kijk dan even hier.

 

Lees ook