1. Home
  2. Inspiratie
  3. Designerjurkjes bij ASOS

Designerjurkjes bij ASOS

Door Darcy Oerlemans - Dinsdag 10 November 2015 | 17:22

Is het je niet gelukt om in de hysterie een H&M x Balmain-item te scoren? Niet getreurd: je kunt kerst toch in een designerjurk vieren. Ook ASOS werkte namelijk samen, en wel met het jonge talent Amie Robertson.

ASOS Amie Robertson

Alexander Wang, Marc Jacobs en Christian Dior
Iemand met namen als Alexander Wang, Marc Jacobs en Christian Dior op haar cv, mag je gerust een designtalent noemen. Want dat is ze, deze Londense Amie Robertson, die afstudeerde aan Central Saint Martins. Bovendien past haar stijl perféct bij de City Goddess-lijn, zo ontdekte ASOS’ Design Director toen ze nieuw talent aan het spotten was tussen de afstudeercollecties van modestudenten.

Glimmertjes en bloemetjes
De items die Amie Robertson voor ASOS ontwierp zijn vanaf deze week te koop in de webshop, en dat is best even wennen: ‘Hoe gaaf is het dat een van mijn favoriete merken mijn designs verkoopt? Het is vooral onwerkelijk om mensen te zien die mijn jurken dragen. Ik ben superblij met het resultaat,’ vertelt ze The Telegraph. En daarin staat ze niet alleen. Kenmerkend voor de creaties zijn het cleane, moderne design en de opvallende versieringen: glimmertjes en bloemetjes in gekleurde vlakken. Hieronder alvast een kleine impressie, de rest bekijk (en shop) je hier!Lees ook