1. Home
  2. Inspiratie
  3. De prachtige trouwjurk van Whitney Port

De prachtige trouwjurk van Whitney Port

Door Darcy Oerlemans - Donderdag 12 November 2015 | 14:34

Was jij vroeger ook fan van The Hills en The City? Dan weet je vast nog wel wie Whitney Port is. Zo niet, dan is dat ook geen drama, want het gaat om haar geweldige trouwjurk. Jaloers? Mwah…

Whitney Port Trouwjurk
Geïnspireerd op een vintage kandelaar
Whitney Port deed – eigenlijk al sinds haar verloving in 2013 – zó geheimzinnig over haar jurk, dat de verwachtingen hooggespannen waren. Maar wat is-ie mooi, deze unieke creatie. Ze ontwierp ‘m zelf in samenwerking met Ashi Studio, en een vintage kandelaar uit Italië diende als inspiratie.

Watervalgeval
De jurk is aan de voorkant kort en heeft aan de achterkant een lange sleep; gevalletje ‘waterval’ dus. Niet per se traditioneel, maar zeg nou eerlijk: zulke benen stop je natuurlijk niet onder een lange rok! En let vooral ook even op die mega cute schoentjes die nu in volle glorie zichtbaar zijn. We love it!

Brrr..
Het mag dan wel aangenaam zijn in Palm Springs, California, waar Whitney trouwde, hier in Nederland is het rond deze tijd gewoon koud. Maar met deze tips heb je binnen no-time een jurkje dat feestelijk is én je warm houdt op een winterbruiloft.

 

Méér trouwjurken-leesvoer:
Dit doen vrouwen met hun trouwjurk na De Grote Dag >>
Voor de liefhebber: je kunt trouwen in een Disney-jurk! >>
Bekijk 100 jaar aan trouwjurken in dit filmpje >>

Lees ook