1. Home
  2. Inspiratie
  3. De nieuwste Expresso kleding

De nieuwste Expresso kleding

Door Admin - Woensdag 07 September 2011 | 10:00

Nederlands trots kunnen we het ondertussen wel noemen: Expresso kleding. Een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Niet verwonderlijk zeggen ze bij het merk zelf; ‘want zowel de oprichtster, als ruim 70% van het Expresso team, is vrouw. En wie beter dan vrouwen, weten als geen ander dat mode een vrouw mooier moet maken’.

De wintercollectie van het Nederlandse fashionlabel Expresso bestaat uit vier verschillende thema’s met onder meer Chanel invloeden en fijne breisels. Er is bij de collectie gedacht aan de dagelijkse kleding maar ook aan de mooiste feestelijke kleding voor een perfecte feestelijke decembermaand.

Expresso | Soft Rocks

Soft Rocks

Expresso Kleding | Couture Chic

Couture Chic

Expresso | Paparazzi Party

Paparazzi Party

Expresso | Natural Melange

Natural Melange

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen de ‘Soft Rocks‘ collectie vind je kleding met een vrouwelijk silhouet en stoere accenten als militaire details. ‘Couture Chic‘ is daarentegen op en top vrouwelijk, de door Coco Chanel geïnspireerde collectie is klassiek, stijlvol en sophisticated. Denk aan satijnen striklinten, corsages en lieflijk kant. Een andere collectie die zeer geschikt is voor een feestje is de ‘Paparazzi Party‘ collectie met een ultieme filmsterrenlook vol paars, groen en roze. Als laatste maar zeker niet als minste is er de ‘Natural Melange‘ collectie, een warme en winters ogende collectie met de heerlijkste breisels en lichte kleuren.

Klik hier om de Expresso collectie online te shoppen.

Lees ook