1. Home
  2. Inspiratie
  3. De leukste partyjurkjes van V&D!

De leukste partyjurkjes van V&D!

Door Merel Van Hees - Maandag 08 December 2014 | 09:42

V&D | Jurkjes.nl
De gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan, op ons kantoor in Amsterdam zijn wij al helemaal in de stemming. De kerstversiering is niet te missen en de kerstmuziek draait op volle toeren. Ja het is duidelijk, wij hebben heel veel zin in de feestdagen!  

Maar voor je eindelijk kunt genieten van deze gezellige periode moet er heel wat geregeld worden. Er zullen cadeautjes, kerstversieringen maar vooral ook mooie feestjurkjes moeten worden gekocht om te schitteren tijdens de donkere dagen. Tijd dus om er een gezellige middag voor uit te trekken en lekker te gaan kerstshoppen met je vriendinnen!

Maar ook V&D weet als geen ander dat de decembermaand heel leuk is, maar ook heeeel veel stress oplevert. Daarom hebben zij speciale pagina’s vol met partyjurken en cocktailjurken. Je vindt hier echt voor ieder wat wils, voor jong en oud! Ga jij voor een glitterjurkje of toch liever de Little Black Dress? Ook helemaal hot dit jaar zijn rode, groene en blauwe feestjurkjes.

Als je dan toch naar de website van V&D surft neem dan ook een kijkje bij hun kerst Hangout. Hier hebben zij van 8 t/m 12 december om 12.00 uur een leuke kerstuitzending voor je in petto. In die uitzending vindt je super handige tips en tricks voor de kerst. Vergeet vooral 11 december niet te kijken, dan geeft de styliste van V&D tips met betrekking tot de leukste party outfits.

Neem snel een kijkje bij V&D en koop jouw favoriete kerst- en nieuwjaarsjurkje.

Lees ook