1. Home
  2. Inspiratie
  3. De leukste jurkjes om te twinnen met je bestie

De leukste jurkjes om te twinnen met je bestie

Door Ilse Bloemendal - Zaterdag 30 Juli 2022 | 10:46

Op 30 juli is de dag van de vriendschap. Leuk om te twinnen met je vriendinnen. Dit doe je natuurlijk met een leuk jurkje. Laat je inspireren door deze leuke matching outfits! 

1. Pastel jurkjes 

Pastel jurkjes zijn deze zomer helemaal hot. Leuk om een jurkje te dragen in het lichtroze, lichtblauw of lila. Trek zelf je mooiste pasteljurkje uit de kast en laat je beste vriendinnetje er ook eentje aantrekken. Vergeet je geen foto te maken? Super cute!

2. Dierenprint jurkjes 

Je vrienden lust je rauw, toch? Twin op de internationale vriendschapsdag met je bestie door een dierenprint jurk te dragen. Ga voor een trendy tijgerprint jurk en een stijlvolle jurk met zebraprint. Miauw! 

3. Sexy jurkjes 

Geef maar toe, je beste vriendin mag er best wezen toch? Zet haar én jezelf schaamteloos in de spotlight door allebei een sexy jurkje aan te trekken. Wie is in voor een avondje uit? Cheers!

4. Sportieve jurkjes 

Ga je op de dag van de vriendschap liever een leuke activiteit doen met je bestie? Trek dan allebei een sportieve jurk uit de kast en maak jullie klaar voor een dagje kanoën, wandelen of midgetgolf.

5. Basic jurkjes

Wees jezelf, dan ben je al gek genoeg. De kans is groot dat deze zin jullie vriendschap beschrijft. Ga daarom voor een lekkere basic jurk in een vrolijke kleur. Ga allebei voor een rood, roze of wit jurkje. You slay, girls!

Lees ook