1. Home
  2. Inspiratie
  3. De leukste blogs om te volgen

De leukste blogs om te volgen

Door Merel Van Hees - Maandag 15 September 2014 | 13:38

Tegenwoordig worden we overspoeld met fashion blogs. Bijna ieder modemeisjes begint een blog en hoopt ooit met haar blog de top te bereiken en uitgenodigd te worden voor alle hotte modefestijnen, helaas blijft dit voor veel meiden een droom. Wij selecteerde voor jou de leukste modeblogs van dit moment, die zeker de moeite waard zijn om te volgen!

Chapter Friday
Yara Michels is al jaren een bekende in the world of fashionbloggers. Misschien ken je dit blog nog als ‘’ This Chick’s Got Style‘’, de naam waaronder ze op een avond in 2009 haar blog startte. Nu anno 2014 vond ze het tijd om een nieuw hoofdstuk te beginnen, Chapter Friday! Op haar blog vind je allemaal leuke artikelen gericht op mode, beauty en lifestyle. Daarnaast geeft ze een kijkje in haar leven en kun je regelmatig inspirerende outfits bekijken. Yara is een professioneel blogger en geeft ook regelmatig masterclasses aan grote bedrijven. Al deze ervaringen, tips en tricks deelt ze maar al te graag met je in een speciaal topic career.

Chapter Friday

Afterdrk
Elk modemeisje zal dit blog als eerste opnoemen als je vraagt naar haar favorieten blog. Afterdrk is opgericht door Sabrina Meijer met de intentie een beroep te doen op alle fashiongirls die houden van eenvoud met een edgy randje. Haar blog is een uit de hand gelopen hobby en inmiddels heeft ze zelfs personeel in dienst. Op haar blog kun je alles lezen over fashion en beauty. Je kunt zelfs online shoppen en zo gelijk de outfits kopen die op haar site staan ter inspiratie. Sabrina schrijft op een leuke, luchtige manier die gemakkelijk te lezen is.

afterdrk

The Fashion Guitar
Charlotte, fulltime blogger én moeder. Oorspronkelijk afkomstig uit Nederland maar woont nu in New York. Vanuit het inspirerende New York blogt zij vooral over haar outfits en de events die zij bezoekt. Charlotte is ook heel actief op instagram. Dus heb je geen tijd om haar site te bezoeken en haar posts te bekijken, op instagram kun je snel door haar outfits heen scrollen.

The Fashion Guitar

Lovelybylucy
Lucy de Boer is de eigenaresse van Lovelybylucy. Lucy komt uit de modestad Arnhem en heeft van het bloggen haar beroep gemaakt. Lucy is geen girly girl. Ze draagt voornamelijk casual kleding geïnspireerd op de straat. Haar blog is dan ook gericht op de tomboy look. Ze schrijft voornamelijk over fashion maar heeft ook topics als beauty en food.

lovelybylucy

Daily Sense 
Chloe Sterk is afgestudeerd aan het TMO in Doorn. De businesschool van mode. Haar blog is heel divers, interviews met bekende stylisten, video’s van winkelopeningen en verslagen rechtstreeks vanaf de rode loper van de Fashionweek. Daarnaast heeft ze een heel leuk topic; Guests. Hier heeft ze drie verschillende personen weten te strikken voor een wekelijkse blog. Een model, een fashion boy en een foodie. En een fashionblogger zou geen fashionblogger zijn als ze geen inspirerende outfits plaatst. Haar outfits zijn gebaseerd op de streets.

chloesterk

Kayture
Kristina Bazan richtte in 2011 Kayture op. Kristina is niet alleen een inspirator, maar ook model, stylist en meest recent: zangeres. Zij belichaamt een luxueuze stijl, door het dragen van high-end merken zoals Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent en Dior en Jimmy Choo. Kristina’s stijl is casual chic. Ze draagt vaak een mooie blouse of jurk met bijpassende accessoires, zodat het geheel mooi is afgewerkt tot een volledig stijlvolle outfit.

kayture

The Blond Salad 
Chiara Ferragni is oprichtster van The Blond Salad en daarnaast ook Art director. Ze heeft een boek geschreven genaamd – hoe kan het ook anders – The Blond Salad. Het boek staat vol met stijltips en andere mode gerelateerde nieuwtjes. Daarnaast heeft ook zij, net als afterdrk, personeel die jou voorziet van de leukste artikelen en pictures. Chiara is lekker girly en gebruikt veel kant in haar outfits. Vrij logisch, ze komt uit het romantische Italië.

The Blond Salad

Welke blog is jouw favoriet? Laat het ons weten hieronder!

Lees ook