1. Home
  2. Inspiratie
  3. De golden globes-jurk van Gina Rodriguez

De golden globes-jurk van Gina Rodriguez

Door Britte Kramer - Vrijdag 05 Februari 2016 | 12:31

Stel je voor: je hebt een idool. Je bent helemaal weg van de jurk die ze droeg tijdens de Golden Globes, én je hebt binnenkort je eindexamengala. Jessica Casanova twitterde haar grootste wens de ether in: de Golden Globes-jurk van Gina Rodriguez dragen tijdens haar prom. En guess what? Gina blijkt de beroerdste niet, en binnenkort geeft Jessica haar klasgenoten het nakijken in een heuse rodeloperrobe!

Gina Rodriguez is de hoofdrolspeelster van de Amerikaanse serie Jane the Virgin. Tijdens de laatste Golden Globes-uitreiking zat fan Jessica dus half kwijlend voor de tv naar Gina’s imposante nachtblauwe creatie te staren.

Helaas was deze jurk geleend, maar de zwarte jurk van vórig jaar – een exemplaar van designer Badgley Mischka, waarin ze de award voor beste tv-actrice won  – had Gina wel nog in de kast hangen. Zonder enige twijfel bood ze die te leen aan. Kijk, zo’n idool willen we allemaal wel. En dus mag Jessica’s promdate haar binnenkort ophalen in deze creatie:

 

En zo ziet het er dus uit als dromen uitkomen. Wij verwachten een Twitterrevival én busladingen nieuwe fans voor deze übersymphatieke actrice.

Lees ook