1. Home
  2. Inspiratie
  3. De fantastische leren jurk van Paloma Faith

De fantastische leren jurk van Paloma Faith

Door Britte Kramer - Dinsdag 22 September 2015 | 17:57

Leren jurk

Ondanks dat we niet zo heel veel van Paloma Faith horen, de laatste tijd, blijft ze een van onze voornaamste stijliconen. Met dank aan haar stylist Karl Willett, die haar ook voor de gelegenheid (een feestje van Love Magazine x Miu Miu, tijdens London Fashion Week) weer in een zeer gewaagd doch smaakvol pakje hees: een leren jurk.

Sophisticated-sexy
Denk in de hoek van Brigitte Bardot, Claudia Schiffer en Truus en Riet van Spijkers & Spijkers. Diezelfde soort sexy ownt de 34-jarige zangeres Paloma Faith: sensueel, speels, pin-up’ish en een tikje retro. Zulke sophisticated-sexy types kunnen heel wat hebben – óók een leren jurk. Zelfs als die, zoals die van Paloma, flinke 50 Shades-gevoelens oproept door de bondagestijl waarin-ie is uitgevoerd.

50 Shades of Leather
Is leer ook voor jou? Waarschijnlijk wel, sowieso dit seizoen. Want of het nou door 50 Shades komt of niet: leer is op z’n return. Niet alleen in zwarte, glanzende vorm, maar juist ook als rood en bruin suède. Dat betekent dat er voor ieder type wel een geschikt leren jurkje te vinden is. De mooiste hebben we hier voor je verzameld. Enjoy! 

Lees ook