1. Home
  2. Inspiratie
  3. De 8 mooiste jurkjes voor je examenfeest

De 8 mooiste jurkjes voor je examenfeest

Door Arantxa Brammerloo - Vrijdag 19 Juni 2015 | 14:29

Nu de eindexamens voorbij zijn, barsten door het hele land de examenfeestjes los. Ook geslaagd? Gefeliciteerd! Tijd om alle stress van je af te schudden en helemaal uit je dak te gaan. Bij zo’n speciaal feest hoort natuurlijk een geweldige outfit, want dit is jouw moment om te stralen. Wij verzamelden de 8 mooiste jurkjes voor je examenfeest en diploma-uitreiking!

Na jaren keihard studeren ben je eindelijk geslaagd. De boeken zijn ingeleverd, de kluisjes zijn leeggehaald en de vlag inclusief schooltas mag uit. Weken, nee máánden heb je toegeleefd naar dit moment. Genoeg reden voor een feestje dus! Maar: wat trek je aan?

Geen zorgen, we’ve got your back. Wij hebben een aantal leuke jurkjes verzameld waarmee jij ongetwijfeld een verpletterende indruk maakt op je examenfeestje(s)!

Cocktail
Een cocktailjurk is eigenlijk het perfecte jurkje voor dit soort feestjes. Ze zijn meestal kort en kleurrijk en vaak ook nog versierd met glitters, pailletten of printjes. Hierdoor heb je weinig accessoires nodig om je outfit af te maken en zijn jij en je jurkje de eyecatcher van de avond.

Cocktailjurkjes
Club L € 19,49 | Luxuar € 29,90 |  Love € 260 | Forever21 € 99,99

LBD
De Little Black Dress is absoluut onmisbaar in je garderobe. Zwarte jurkjes zijn vaak elegant en feestelijk tegelijk, dus hiermee vang je twee vliegen in één klap. Het grote verschil met een cocktailjurkje is dat het met een LBD juist op het customizen aankomt. Dé gelegenheid dus om die torenhoge, metallic pumps, die statementkettng vol kralen of dat zilverkleurige armbandje van je betovergrootmoeder uit de kast te trekken en een eigen draai aan je look te geven.

LBD
Even&Odd € 59,99 | Even&Odd € 62,99 | Vero Moda € 44,95 | Swing € 69,95

Wees er snel bij, want de feestjurkjes gaan als zoete broodjes over de toonbank! Wil je toch nog even alle cocktailjurkjes bekijken? Klik dan hier. Wij wensen je alvast een veel te gezellig examenfeest en een onvergetelijke diploma-uitreiking toe! Aan je outfit zal het niet liggen.

Lees ook