1. Home
  2. Inspiratie
  3. Curves creëren met een jurk doe je zo

Curves creëren met een jurk doe je zo

Door Hiran Tawfik - Donderdag 21 Juni 2018 | 10:00

If you have it, flaunt it. if you don’t…. you’ve got to fake it till you make it! Helaas zijn wij niet allemaal gezegend met rondingen, maar wij zullen je laten zien hoe jij iedereen kunt laten denken dat je curves hebt. Een curvy figuur faken, is niet heel moeilijk. Met deze simpele tips, kan jij je figuur tijdelijk veranderen in je droomfiguur!

 

curves

 TWO FACED

Het dragen van een tweetonige jurk kan de illusie geven dat je een ander figuur hebt. In dit geval ziet het eruit alsof je vollere borsten en billen hebt, precies waar jij naar op zoek bent! (anders had je niet op dit berichtje geklikt :p) Dan hebben wij het bijvoorbeeld over een witte jurk die zwart is aan de zijkanten. Of anders een jurk met een drukke print aan de onderkant. Hierdoor oogt het alsof je bredere heupen hebt. Ook kan je een jurk dragen met zowel horizontale als verticale strepen. De verticale strepen zullen je breder laten lijken, oftewel voller en de horizontale juist langer, oftewel smaller.

SHE WAS A SKATERGIRL

Een andere optie is om een skaterjurkje of een A-lijn jurk te dragen. Deze zijn strak aan bovenkant en hebben een ‘rokje’ met plooien aan de onderkant. De plooien zullen ervoor zorgen dat het lijkt alsof je daadwerkelijk heupen hebt terwijl het hoogstwaarschijnlijk totaal niet het geval is, maar sssst niemand hoeft dit te weten. Your secret is safe with us! Als extraatje kun je een riem toevoegen rondom je taille. De riem zal je taille accentueren waardoor het smaller lijkt, terwijl je vormen voller zullen lijken. Woohoo!

 

I DIDN’T GET IT FROM MY MOMMA

Een peplum jurk is een echte lifesaver als het gaat om het creëren van heupen. Wat zo geweldig is aan de peplum is dat het je curves geeft, zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen. Door het extra stofje rondom je taille, lijkt het alsof je heupen hebt. Deze zit bovenop je heupen en steekt een beetje uit, verder is het een figure hugging jurk en kan je een push-up beha dragen wanneer je die extra push nodig hebt. #PunIntented

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er verschillende jurken die je de illusie kunnen geven dat je in het bezit bent van een curvy lichaam. Welke van deze soort jurken ga jij proberen? Welke jurk je ook zoekt, wij hebben ‘m!

Beeld cc: Samieze 

Lees ook