1. Home
  2. Inspiratie
  3. Celebs in high street fashion

Celebs in high street fashion

Door Britte Kramer - Dinsdag 03 September 2013 | 16:42

Celebs in high street fashion

Celebs zorgen voor een voortdurende stroom aan mode-inspiratie. En nu de sterren steeds vaker de haute couture de haute couture laten, en de straat opgaan in een H&M’etje, Zara, Topshop of ASOS, maken ze het ons wel erg gemakkelijk om hun stijlvoorbeeld te volgen.

Celebs in high street fashion, het lijkt wel een trend. Zo verscheen Kate Middleton dit weekend, tijdens haar eerste publieke optreden sinds de geboorte van babyprins George, in een top van Zara.

Maar ook ASOS doet het goed bij les celebs. En da’s grappig, gezien het idee achter de website. ASOS staat voor ‘As Seen On Screen’, en begon vanuit de gedachte om de kleding aan te bieden die je, inderdaad, op je tv-scherm voorbij zag komen. Inmiddels is het tij dus behoorlijk gekeerd. Als in: de sterren vallen nu juist massaal voor wat ze in de ASOS-shop tegenkomen.

Zo verscheen niemand minder dan Amerika’s first lady Michelle Obama vorig jaar, tijdens de herverkiezing van manlief, in een geruite skater dress van ASOS. Dat veroorzaakte een enorme run op het jurkje. Eenmaal weer in de online schappen was actrice Jessica Alba er als de kippen bij. Een tijdje terug postte ze een foto van zichzelf in de jurk op Instagram. Zelfde smaak als Michelle en Jessica, en gezegend met een maatje 32 of 42? Klik dan snel hier om een van de laatste exemplaren in je winkelmand te werpen!

Ben je op zoek naar meer celeb-goes-high-street-inspiratie? Blader eens door de slideshow van Glamour Magazine UK.

Op Fashionbase.com vind je zelfs een hele galerij van ‘showbizzers’ in ASOS.

Van welke beroemdheid kijk jij graag de kunst af?

Lees ook