1. Home
  2. Inspiratie
  3. Bruiloft outfit nodig? Dit zijn de musthave jurken

Bruiloft outfit nodig? Dit zijn de musthave jurken

Door Hiran Tawfik - Zondag 08 Juli 2018 | 15:25

Love is in the air en de bruiloften vliegen je om de oren! Heb jij binnenkort ook een wedding op de agenda staan? Dan mag jouw zoektocht naar een leuke jurk perfect voor deze speciale gelegenheid beginnen! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij de bruid outshined, maar dat wil niet zeggen dat jij niet een beetje meer je best mag doen dan normaal. Who knows, maybe you’ll find the one! Zelf als dit niet het geval is, zul je er goed uit zien én je goed voelen met deze prachtige bruiloft jurken!  

Just a little bit of skin

Natuurlijk moet je rekening houden met de dresscode die het echtpaar heeft samengesteld. Als er geen thema is gepland, dan mag je natuurlijk lekker dragen wat jij wilt. Maar zorg er voor dat het niet al te bloot is en misschien wel het belangrijkste, dat jij je comfortabel voelt in het jurkje. Keep in mind dat er een kans is dat je speciaal voor de bruiloft een nieuwe beha moet aanschaffen. Dit is vaak het geval wanneer je van plan bent om een off-shoulder jurk te dragen of één met een diepe decolleté. Dit komt omdat deze jurken natuurlijk een beetje meer laten zien dan andere soorten jurken. Dan wil je de bh bandjes waarschijnlijk wel verbergen!

Bruiloft

Beeld cc: Lace and Locks 

Lichte of donkere kleuren?

Wit dragen is een no-go, maar in de lente en zomer mag jij zeker wel lichte pastel kleuren dragen. Een wikkeljurk is een prachtige jurk, waarmee jij je vrouwelijke rondingen kunt accentueren zonder ordinair over te komen. De laatste jaren, zijn tradities verbroken en is het zeker geen probleem om in donkere jurken naar een bruiloft te gaan. Zorg er gewoon voor dat-ie niet te sexy is, sure you can show some skin but don’t go overboard!

bruiloft

Beeld cc: The Diary of a debuteante 

Bye Bye High Heels

Heb jij wel gedacht aan je schoenen! Als je van plan bent om hakken aan te trekken, moet je wel in je achterhoofd houden dat je er hoogstwaarschijnlijk voor een lange tijd op moet kunnen staan. Je kunt ook je leuke flats of sandaaltjes aan trekken. Zolang ze maar mooi bij je jurk passen, you’ll be fine. Ga voor een paar flats met metallic accenten of glitters, hetzelfde geldt voor je jurkje! Zo kun je daadwerkelijk shinen!

bruiloft

Beeld cc: The Atlantic Pacific

Een tip voor de meiden die van zichzelf weten dat zij geen girly-girls zijn; Het is zeker een optie om een broekpak of anders een jumpsuit te dragen. Hierbij kun je mooi een paar brogue schoentjes dragen of gewoon een paar nette schoenen. Maar als je wilt dan kun je dit natuurlijk ook combineren met hakken. Not a kind of jumpsuit women? No worries! Een mooie rok met bijpassende top, is ook een top combi. En hoe leuk als het een setje is? Dan lijkt het gewoon alsof je een jurk draagt.

Hier kun je terecht voor meer jurken voor bruiloften! Veel shopplezier!

Lees ook