1. Home
  2. Inspiratie
  3. Binnenkort: (mega) betaalbare bruidsjurken bij ASOS!

Binnenkort: (mega) betaalbare bruidsjurken bij ASOS!

Door Britte Kramer - Vrijdag 13 November 2015 | 11:35

Zwijmelden we gisteren nog keihard weg bij de trouwjurk van Whitney Port, nu komt zo’n pracht van een jurk ineens wel héél dicht bij (oké, eerst misschien maar ‘ns een potentiële hubbie aan de haak, maar who cares about details). Gisteren, tijdens een persdag, hing ASOS het nieuws aan de grote wedding bell: ze krijgen een eigen lijn met (mega) betaalbare bruidsjurken!

ASOS betaalbare bruidsjurken

Zo goedkoop, het lijkt wel een grap
ASOS was altijd al de go-to shop voor bruidsmeisjes, maar vanaf nu dus ook voor meisjes die zélf de bruid zijn. En het mooiste is: de duurste jurk zal zo’n driehonderd (u-huh: 300!) euro kosten. En voor zo’n € 550,- heb je een complete look, inclusief schoenen en accessoires. Want ja, die komen er ook! Holy moly, het lijkt wel een grap.

Je kamer is je catwalk
Hoewel uit ons grote Jurkjes.nl-trouwjurkenonderzoek laatst bleek dat de meeste vrouwen nog wat sceptisch staan tegenover het online kopen van een bruidsjurk, hopen we van harte dat ASOS daar met deze move verandering in gaat brengen – en niet zo’n beetje ook. Houdt het gemis aan eindeloze pas-sessies met (schoon)moeders en vriendinnen je tegen? Uhm: gewoon een hele handel tegelijk bestellen en je kamer is je catwalk, darling.

ASOS betaalbare bruidsjurken

Knappe kopietjes
Als je terugdenkt aan hoe ASOS ooit begonnen is (met kopietjes van fantastische celeb-outfits ‘As Seen On Screen’), dan mogen we best stiekem hopen dat er een knappe rip-off van Whitneys japon zal opduiken. Wel moeten we nog even wachten: de bridalcollectie van ASOS is vanaf april 2016 uit de digitale schappen te graaien, gewoon via Jurkjes.nl!

Stadhuis al geboekt?
Voor nu zijn onderstaande beelden alvast uitgelekt (door een sneaky, snapshottende Vogue UK-medewerker – waarvoor dank!). En wie niet kan wachten (omdat, zeg, het stadhuis al geboekt is), die kan ook best nu al bij ASOS terecht, vinden we. De jurken op de plaatjes hierboven zijn dan misschien niet bedóeld om in te trouwen, maar er wel o-zo geschikt voor. Plus: lekker nu al te koop. Bekijk hier onze selectie!

Lees ook