1. Home
  2. Inspiratie
  3. 9x de leukste peplum jurkjes

9x de leukste peplum jurkjes

Door Marise Doeve - Dinsdag 11 December 2012 | 12:21

We schreven er al eerder over, maar wat blijven ze leuk! De peplum jurkjes zijn trendy en ook helemaal feestelijk voor de decembermaand. Ze accentueren de vrouwelijke vormen en laten ons figuur nog mooier uitkomen. En wat willen we nou liever dan schitteren in een jurkje waarin we ons op en top vrouw voelen?

Peplum jurkjes zijn jurkjes met een uitlopende ruche dat op de heup valt. Hierdoor worden vrouwelijke vormen benadrukt en verbergt een eventueel buikje. Precies wat wij willen! En naast dat ze zorgen voor het ideale figuur, zijn ze ook nog eens heel stijlvol. De peplum trend maakt dat ene jurkje net even iets specialer en feestelijker. Wij zijn fan van deze trend!

De maand december zit vol gezellige etentjes en avondjes uit. Tijdens deze feestjes schitteren wij in onze mooiste outfits. Ook tussen de feestjurkjes is de peplum trend te herkennen. Met zo’n jurkje maak jij gegarandeerd een verpletterende indruk! Een paar mooie pumps er onder, clutch erbij en met subtiele sieraden maak jij je look helemaal af. Lang leve de peplum jurkjes!

Lees ook