1. Home
  2. Inspiratie
  3. 8x vrolijke zomerjurkjes

8x vrolijke zomerjurkjes

Door Arantxa Brammerloo - Vrijdag 29 Mei 2015 | 10:00

Nu we alweer op de helft van het jaar zitten is het er natuurlijk maar één ding waar je aan denkt: zomer! Als we het weerbericht moeten geloven gaan we het zonnetje binnenkort nóg vaker zien en dus is dit de perfecte gelegenheid om nieuwe items aan te schaffen. Inspiratie nodig? Wij hebben hieronder een aantal leuke zomerjurkjes voor je verzameld!

Máánden heb je ernaar uitgekeken, erover gedroomd en misschien heb je zelfs wel een reis geboekt. Je bent helemaal klaar voor de zomer! Maar ehm, vergeet je je garderobe ook niet even te updaten? In ons koude kikkerlandje zien we het zonnetje niet zo vaak, dus nu is het natuurlijk extra leuk om mooie zomerjurkjes te kopen. Om je alvast op weg te helpen hebben wij 8 zomerjurkjes voor je verzameld waarmee je gegarandeerd de zomer doorkomt in stijl:

Flower Power

Als je op zoek bent naar een vrolijk jurkje, neem er dan een met bloemenprint! Deze zomerjurkjes hebben meestal al een druk motief, dus accessoires en versieringen zijn niet per se nodig. Bloemen zijn niet alleen erg zomers, ze horen ook bij een van de belangrijkste modetrends van dit seizoen. Dit jaar zien we ook tropische bloemen en bladeren vaak terug in het straatbeeld dus waan jezelf in een zee van bloemen and go for it!

Zomerjurkjes met bloemenprint

Forever21 € 27,70 | Forever21 € 99,99 | Forever21 € 38,45 | Forever21 € 79,95

Lange zomerjurkjes? Probeer een maxi dress!

Een maxi jurk is ideaal voor als je op zoek bent naar een lange jurk, maar het niet bloedheet wilt hebben in de zomer. Je kunt er werkelijk alles mee! Een mooie strandwandeling maken? Check. Geschikt als outfit voor een feestje? Check. Een dagje picknicken in het park? Check! Ga voor een maxi jurk met een opvallende kleur of print voor een extra zomers tintje.

lange zomerjurkjes
Forever21 € 330 | Forever21 € 249,00 | Forever21 € 185,00 | Forever21 € 229

Wij zijn er klaar voor. Laat dat warme weer maar komen!

Lees ook